preo MG02Mouse ne hocam?
anladım.Kendin tamir edemezsin, düzeltmeye çalışırken daha kötü hale getirebilirsin. Mouseun garantisi devam ediyorsa garantiye yolla.
Tamir ettirmeye değmez.preo MG02
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım.
hocam zaten yeni pc alacağım için bi de mouse için masraf yapmak istemiyorum. bir süre daha idare etse yeter.Bazı yabancı kaynaklardan bakabilirsin fakat bu fareye ölü yatırım olur.
Bir süre kullandığım everestin bir mouse u vardı aynı sorun oluyordu ve görünüşü de baya yakın. Yapabilirsin zaten onun garantisi ile uğraşılmaz bence.preo MG02
İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.hocam zaten yeni PC alacağım için bi de mouse için masraf yapmak istemiyorum. bir süre daha idare etse yeter.
adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse içinUcuz olsun diye ışıklı mışıklı kalitesiz bir mouse alırsanız bu kadar dayanması bile mucize. O paraya logitech kablosuz mouse bile alsaydın 5 sene dayanırdı.
başka tuşa atamak mantıklı.İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.
aynen baya benziyolar.Bir süre kullandığım everestin bir mouse u vardı aynı sorun oluyordu ve görünüşü de baya yakın. Yapabilirsin zaten onun garantisi ile uğraşılmaz bence.
Bu fareler genelde sanırım Everest'in SGM-X7 modelinin çakması olarak çıktılar. Ne yazık ki ben de SGM-X7 almıştım ve 2. haftasında çift tıklama problemleri oluştu fakat yanında mousepad var ve onu uzun bir süre kullandım.adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için
başka tuşa atamak mantıklı.
aynen baya benziyolar.
Ben de aynısını dedim zaten. Bu farelerden alıyorsan bozulma ihtimalini de göz önünde bulunduracaksın. Ömrü dolunca yapacak bir şey yok.adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için