Neler Yeni

Yardım mouseun sol tuşu bozuldu

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
dostlar mousenin sol tuşu bozuldu. basınca takılı kalıyor. kendim tamir edebilir miyim bunu?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Kendin tamir edemezsin, düzeltmeye çalışırken daha kötü hale getirebilirsin. Mouseun garantisi devam ediyorsa garantiye yolla.

Syphex

80+
Bazı yabancı kaynaklardan bakabilirsin fakat bu fareye ölü yatırım olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı yabancı kaynaklardan bakabilirsin fakat bu fareye ölü yatırım olur.
hocam zaten yeni pc alacağım için bi de mouse için masraf yapmak istemiyorum. bir süre daha idare etse yeter.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Bir süre kullandığım everestin bir mouse u vardı aynı sorun oluyordu ve görünüşü de baya yakın. Yapabilirsin zaten onun garantisi ile uğraşılmaz bence.

Syphex

80+
hocam zaten yeni PC alacağım için bi de mouse için masraf yapmak istemiyorum. bir süre daha idare etse yeter.
İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Ucuz olsun diye ışıklı mışıklı kalitesiz bir mouse alırsanız bu kadar dayanması bile mucize. O paraya logitech kablosuz mouse bile alsaydın 5 sene dayanırdı.

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Ucuz olsun diye ışıklı mışıklı kalitesiz bir mouse alırsanız bu kadar dayanması bile mucize. O paraya logitech kablosuz mouse bile alsaydın 5 sene dayanırdı.
adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.
başka tuşa atamak mantıklı.

Bir süre kullandığım everestin bir mouse u vardı aynı sorun oluyordu ve görünüşü de baya yakın. Yapabilirsin zaten onun garantisi ile uğraşılmaz bence.
aynen baya benziyolar.

Syphex

80+
adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için

başka tuşa atamak mantıklı.

aynen baya benziyolar.
Bu fareler genelde sanırım Everest'in SGM-X7 modelinin çakması olarak çıktılar. Ne yazık ki ben de SGM-X7 almıştım ve 2. haftasında çift tıklama problemleri oluştu fakat yanında mousepad var ve onu uzun bir süre kullandım.

Top Bottom