Yardım mouseun sol tuşu bozuldu

Crossita

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
dostlar mousenin sol tuşu bozuldu. basınca takılı kalıyor. kendim tamir edebilir miyim bunu?

Kendin tamir edemezsin, düzeltmeye çalışırken daha kötü hale getirebilirsin. Mouseun garantisi devam ediyorsa garantiye yolla.

Bazı yabancı kaynaklardan bakabilirsin fakat bu fareye ölü yatırım olur.

hocam zaten yeni PC alacağım için bi de mouse için masraf yapmak istemiyorum. bir süre daha idare etse yeter.
İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.

Ucuz olsun diye ışıklı mışıklı kalitesiz bir mouse alırsanız bu kadar dayanması bile mucize. O paraya logitech kablosuz mouse bile alsaydın 5 sene dayanırdı.

Ucuz olsun diye ışıklı mışıklı kalitesiz bir mouse alırsanız bu kadar dayanması bile mucize. O paraya logitech kablosuz mouse bile alsaydın 5 sene dayanırdı.
adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternete ''mouse left click stuck problem'' yazarak bakabilirsin ya da programı varsa sol tıkı başka bir düğmeye ata.
başka tuşa atamak mantıklı.

Bir süre kullandığım everestin bir mouse u vardı aynı sorun oluyordu ve görünüşü de baya yakın. Yapabilirsin zaten onun garantisi ile uğraşılmaz bence.
aynen baya benziyolar.

adamım zamanında 20 TL'ye aldım. 2 sene dayandı. bence fazla bile bu mouse için

başka tuşa atamak mantıklı.

aynen baya benziyolar.
Bu fareler genelde sanırım Everest'in SGM-X7 modelinin çakması olarak çıktılar. Ne yazık ki ben de SGM-X7 almıştım ve 2. haftasında çift tıklama problemleri oluştu fakat yanında mousepad var ve onu uzun bir süre kullandım.

Geri