Mouse'yi hızlı çevirince dönmüyor

kurtarali21

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
118
Pubg Mobile oynarken fareyi hızlıca sağa veya sola çevirdiğim zaman oyun bunu algılamıyor sanki. Fareyi aniden çevirdiğimde karakter yön değiştirmiyor. Bu yüzden yavaşça döndürmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda başka oyun olmadığı için sorun Pubg'de mi bilemiyorum fakat masaüstünde hızlı bir şekilde sağa sola çevirsem imleç sorunsuz hareket ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
mouse: Stalker warrior X5
mouse pad: razer goliathus 70*30

Sebebi mousenin sensöründe falan büyük ihtimal bende sgm x7 vardı böyleydi.

Benim 4 yıllık mouseda da böyle bir sorun vardı. Bazen hiç tıklamıyo bazen 2 3 kere tıklıyor bazende hızlıca döndürünce dönmüyordu sensöründen olması lazım. Bende zaten yenisini almıştım.

PUBG Mobile oynarken fareyi hızlıca sağa veya sola çevirdiğim zaman oyun bunu algılamıyor sanki. Fareyi aniden çevirdiğimde karakter yön değiştirmiyor. Bu yüzden yavaşça döndürmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda başka oyun olmadığı için sorun PUBG'de mi bilemiyorum fakat masaüstünde hızlı bir şekilde sağa sola çevirsem imleç sorunsuz hareket ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
sensörü güzel bir mouse almalısın

Mouse bozuk değil boşuna yenisini alma. Sadece aldığın modelin sensörü kötü.

PUBG Mobile oynarken fareyi hızlıca sağa veya sola çevirdiğim zaman oyun bunu algılamıyor sanki. Fareyi aniden çevirdiğimde karakter yön değiştirmiyor. Bu yüzden yavaşça döndürmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda başka oyun olmadığı için sorun PUBG'de mi bilemiyorum fakat masaüstünde hızlı bir şekilde sağa sola çevirsem imleç sorunsuz hareket ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Muhtemelen IPS, G değerleri olması gerekenin altındadır, yapısal yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,288
Üyeler
187,812
Son üye
SoftBlack
Geri