Ne yapmam lazım hocam anlamadım.Muhtemelen IPS, G değerleri olması gerekenin altındadır, yapısal yani.
Yavaș çevir o zmnPUBG Mobile oynarken fareyi hızlıca sağa veya sola çevirdiğim zaman oyun bunu algılamıyor sanki. Fareyi aniden çevirdiğimde karakter yön değiştirmiyor. Bu yüzden yavaşça döndürmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda başka oyun olmadığı için sorun PUBG'de mi bilemiyorum fakat masaüstünde hızlı bir şekilde sağa sola çevirsem imleç sorunsuz hareket ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
mouse: Stalker warrior X5
mouse pad: razer goliathus 70*30
sanmamMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni mouse almadan da çözülmez mi bu sorun yazılımsal olma ihtimali falan yok mu?
Yapısal olduğundan (anlattığınız kadarıyla) yapabileceğiniz bir şey yok.Ne yapmam lazım hocam anlamadım.
Öyle de tadı çıkmıyor beYavaș çevir o zmn
Haklısın teşekkürlerFarenin ips değeri düşüktür.
Ya daha yüksek dpi ile oynayacaksın ki o kadar hızlı çevirmen gerekmesin, yüksek dpi genelde daha kötü aim demektir.
Ya da ips değeri yüksek bir fareye geçeceksin. 50 üstü olursa sorun olmaz, 100 üstü olursa iyi olur.
Ya da tabii ki farenle devam edebilirsin...
sensörü hızlı çevirmelerde masayı okuyamıyordurSensörü sıkıntılı olsa masaüstünde de takılması gerekmez miydi?
Düşmana da " sayın düşman bir saniye bekler misin, mouse'umu sana doğru çeviriyorum" desinYavaș çevir o zmn
Düşmana da " sayın düşman bir saniye bekler misin, mouse'umu sana doğru çeviriyorum" desin
Normal, aynı mouse bende de vardı sensörü iyi değil onun.PUBG Mobile oynarken fareyi hızlıca sağa veya sola çevirdiğim zaman oyun bunu algılamıyor sanki. Fareyi aniden çevirdiğimde karakter yön değiştirmiyor. Bu yüzden yavaşça döndürmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda başka oyun olmadığı için sorun PUBG'de mi bilemiyorum fakat masaüstünde hızlı bir şekilde sağa sola çevirsem imleç sorunsuz hareket ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
mouse: Stalker warrior X5
mouse pad: razer goliathus 70*30
Yeni bir mouse alamam o yüzden öneriye de gerek yok.Normal, aynı mouse bende de vardı sensörü iyi değil onun.
Eğer tavsiye istersen öneri yapabilirim.