Neler Yeni

MR.Beast Dünyanin En Büyük Bireysel Kanalı

onurben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
onur
Arkadaşlar son 1 2 senede çokça adını duyduğumuz mr beast kimdir nasıl bu kadar ünlü oldu ?

1. Mr Beast Asıl adı Jimmy olan bi çocuktur ve youtubede minecraft videoları çekerek başlamıştır

2. Ünlü olmasında birçok etken var çok dilde dublaj olması

3.Onu Ünlü yapan şey sıradan dışı içerikleriydi bir sözlüğü bastan sonra kadar okumak gelen pizzacıya sponsor parasını bahşis olarak vermek 1 den 100.000 e kadar saymak vb.

Ben Bu Adamı Tebrik Ediyorum Haketmis

şahin doğan

80+ Platinum
Peki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Arkadaşlar son 1 2 senede çokça adını duyduğumuz mr beast kimdir nasıl bu kadar ünlü oldu ?

1. Mr Beast Asıl adı Jimmy olan bi çocuktur ve youtubede minecraft videoları çekerek başlamıştır

3.Onu Ünlü yapan şey sıradan dışı içerikleriydi bir sözlüğü bastan sonra kadar okumak gelen pizzacıya sponsor parasını bahşis olarak vermek 1 den 100.000 e kadar saymak vb.

e kanka napak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
knk bari iyice araştırıp uzun bir konu açsaydın. bu bilgileri isteyen herkes çok rahat bulur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut

He

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Linç tayfa hemen damlamış. Arkadaş konu açmış diye hemen eleştirmeyin.
Mr Beast içerikleri gerçekten çok iyi,karakteri iyi birçok insana yardım ediyor güzel içerikler üretiyor bence hakkediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Linç tayfa hemen damlamış. Arkadaş konu açmış diye hemen eleştirmeyin.
Mr Beast içerikleri gerçekten çok iyi,karakteri iyi birçok insana yardım ediyor güzel içerikler üretiyor bence hakkediyor
abi tamam da ne alaka ben onu anlamadım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
abi tamam da ne alaka ben onu anlamadım
Olabilir kardeşim. Adam konu açmış beğenmeyebilirsin belki ilk defa kullanıyor olabilir daha uzun yazsa iyi olabilirdi eleştirilebilir tabii ki ama gelip konunun altına peki,ne yapalım vs yazmak hoş değil

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Teşekkür ederiz bizimle paylaştığın mükemmel bilgiler için.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok güzel bir düşünce olmuş ama keşke güzel bir şekilde araştırıp bunu güzel bir metine dökebilirdin güzel şekilde açıklayıcı şekilde ama eline sağlık ve kendisinide çok beğeniyorum hakkediyor bu aboneyi.

Top Bottom