arkadaşım girdi 1 hafta öncesi makine çok dibinizden geçiyor çok ses çıkarıyormuş isterseniz bakın internetten fotoğraflara belli oluyor zaten rahatsız olduğumerhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
2012'de girmiştim en son. Metal eşyaların, kemer bile dahil hepsini bırakman gerek tabi girmeden önce söylerler bunları. Sıkıntı yok cihazın içinde bir tane yastık var(ben girdiğimde vardımerhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
mr incelemesi geler mi?başlığa öyle bir yazmışsınız ki eve emar alıcaksınız zannettim![]()
Sesli yatak gibi yaklaşık 3-4 dakika sürüyor. MR diye yazılıyor btwmerhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
ben girmedim ama annem ve babam girdi. Söyledikleri kadarıyla Herhangibibir durum için acil durum tuşu oluyormuş klostrofobim var demişsin eğer klostrofobiden dolayı bişey olursa acil durum tuşuna basarsın.(Tabii eğer senin gideğenin hastahandeki emarda o tuş varsa)merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
Nerden baksan 7 8 kez girmisimdir bir yarım mr var bide tam vücut giren var 2 side çok sesli ve gözünü acmamani isticekler eğer gözünü kapatma sorunun varsa senin için baya zor çünkü aşırı sesli bir alet ama gözünü kapatıp dayanirsan he bide hareket etmicen aslamerhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
sağlamlık testi bile yaparızmr incelemesi geler mi?
hocam mr alda 100k ya incelemsini hallederizsağlamlık testi bile yaparız
Gözünüzü kapatın zevkli oluyomerhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
Geçen ay girdim emara. Çok aşırı dar bir yer değil, hatta rahat. Arkadaşın dediği gibi benimde kafamın altında yastık vardı. Gelen sesler biraz tedirgin edebilir belki ama sonunda bir şey olmayacağını düşünüp gözlerinizi vs kapatırsanız hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum.merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi