Neler Yeni

MR nasıldır rahatmıdır

Americano

80+ Bronze
merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,102
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
başlığa öyle bir yazmışsınız ki eve emar alıcaksınız zannettim:ROFLMAO:

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
merhabar emara gireceğim fakat klostrofobim var beynim çekilicek Rahatmıdır giren kişiler bi yazabilirmi
arkadaşım girdi 1 hafta öncesi makine çok dibinizden geçiyor çok ses çıkarıyormuş isterseniz bakın internetten fotoğraflara belli oluyor zaten rahatsız olduğu

Max imre

80+ Bronze
2012'de girmiştim en son. Metal eşyaların, kemer bile dahil hepsini bırakman gerek tabi girmeden önce söylerler bunları. Sıkıntı yok cihazın içinde bir tane yastık var(ben girdiğimde vardı :D) kafanı koy gözlerini kapat ve yat iş bitince söylerler çıkman gerektiğini.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Girmedim, fakat sesi hariç seni pek rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

Mustifa

80+ Bronze
ben girmedim ama annem ve babam girdi. Söyledikleri kadarıyla Herhangibibir durum için acil durum tuşu oluyormuş klostrofobim var demişsin eğer klostrofobiden dolayı bişey olursa acil durum tuşuna basarsın.(Tabii eğer senin gideğenin hastahandeki emarda o tuş varsa)

Konu Dışı:
Beynim çekilcek demişsinde tümör falan için mi yoksa başka bişey için mi tabi ki özel bişeyse yazmana gerek yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,430
İsim
Bilal Tepe
Nerden baksan 7 8 kez girmisimdir bir yarım mr var bide tam vücut giren var 2 side çok sesli ve gözünü acmamani isticekler eğer gözünü kapatma sorunun varsa senin için baya zor çünkü aşırı sesli bir alet ama gözünü kapatıp dayanirsan he bide hareket etmicen asla

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,102
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Geçen ay girdim emara. Çok aşırı dar bir yer değil, hatta rahat. Arkadaşın dediği gibi benimde kafamın altında yastık vardı. Gelen sesler biraz tedirgin edebilir belki ama sonunda bir şey olmayacağını düşünüp gözlerinizi vs kapatırsanız hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 😀

Top Bottom