kuremissle
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
İşlemcin normalde kaç çekirdekse yine o kadar performans verir ama ayarlar işlemcinin çekirdeğinden daha düşük seviyedeyse onun yukarısına çekersen performans fsrkı olurmsconfig/önyükleme/gelişmiş seçenekler kısmından işlemci sayısını 4 yaptım acaba bunun ne etkisi vardır ve oyunlara etkisi olur mu?
yani böyle mi kalmalı?İşlemcin normalde kaç çekirdekse yine o kadar performans verir ama ayarlar işlemcinin çekirdeğinden daha düşük seviyedeyse onun yukarısına çekersen performans fsrkı olur
İşlemcin 4 çekirdekse zaten ne aşağısı olmalı ne yukarısı ama eğer 2 çekirdekli bi işlemcin varsa onu 2 yapmalısın diğer türlü bi anlamı olmaz zatenyani böyle mi kalmalı?
biraz daha anlaşılır yazsan?İşlemcin 4 çekirdekse zaten ne aşağısı olmalı ne yukarısı ama eğer 2 çekirdekli bi işlemcin varsa onu 2 yapmalısın diğer türlü bi anlamı olmaz zaten
Ya kardeşim senin pc nin işlemcisi kaç çekirdekline dediğini ve ne anlatmak istediğini anlıyamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz daha anlaşılır yazsan?
4Ya kardeşim senin PC nin işlemcisi kaç çekirdekli
Peki bu ayarlarda ilk açtığında ne yazıyordu
ilk açtığımda 1 çekirdek seçiliydiPeki bu ayarlarda ilk açtığında ne yazıyordu
O zaman 4 çekirdek yapınca pcinde performans artışı olacaktır ama azmı olur çokmu olur bilmemilk açtığımda 1 çekirdek seçiliydi
ben sorumda da oyunlarda performans artışı olur mu diyorumO zaman 4 çekirdek yapınca pcinde performans artışı olacaktır ama azmı olur çokmu olur bilmem
Yap dene zarar gelmezben sorumda da oyunlarda performans artışı olur mu diyorum