Neler Yeni

Msi 1660 super ventus

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hyr gelecekte çıkacak oyunları ve sistem gereksinimlerini kimse bilemez yazan arkadaşlar anladığım kadarıyla mesaj kasmaya çalışıyor kolay gelsin arkadaşlara

Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden biliyon o kadar oynayacağını oynamazsa .........
Bak işine. Sana laf yetiştirecek zamanım yok. Burdan tüm forum üyelerine sesleniyorum bu arkadaşı dinlemeyin !

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
hyr gelecekte çıkacak oyunları ve sistem gereksinimlerini kimse bilemez yazan arkadaşlar anladığım kadarıyla mesaj kasmaya çalışıyor kolay gelsin arkadaşlara

nerden biliyon o kadar oynayacağını oynamazsa .........
Agam cok güzel diyorsun ama soyle birsey var ben para veriyorum oyunlara bugün yeni oyunlar en az 250 tl bende indirimi beklerim kaldırmıyorsa oynamam mesela csgo okadar oyun cıktı hala oynanıyor oyle bir oyun cikar bende onu oynarım yetinirim alıştım artık yani o oyunlar cikana kadar alırım yeni ekran kartı anakart vs.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hop hop laflarına dikkat et adam akıllı dur ata ya laf ediyor linç edin şunu

sen bi açık adres versene ben seni dinleyeyim

evet nedense sdn de dinleniyorum ama burda zıttım söyleniyor @Intel pentium forum biraz cahil gibi ama aydınlatırız evelallah
Okuduğunu anlama yeteneğin beni benden aldı. Atama laf ettiğim yok düzgün oku. Ayrıca bu forumu sen aydınlatacaksan , o forumdan hayır gelmez.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mustafa TURNA
Haklısın kankam takma, boşver rapor et yeterli.
evet bozacının şahidi şıracı hadi bakalım daha kimler gelecek , yürü kapa bilgisayarı!

Okuduğunu anlama yeteneğin beni benden aldı. Atama laf ettiğim yok düzgün oku. Ayrıca bu forumu sen aydınlatacaksan , o forumdan hayır gelmez.
senin gibi ezbercilerden iyi aydınlatacağım kesin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,899
Üyeler
166,448
Son üye
Baybars van Der Linde