Neler Yeni

MSI 23.8” OPTIX G241V E2 Gaming Monitör alınır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
1000
Arkadaşlar fiyatı bana çok uygun geldi amazon tr den almayı düşünüyorum ama acaba sorunları var mı merak ediyorum,
Xbox one s için kullanacağım Rocket league, forza horizon ve pes oynuyorum ama salondaki televizyonda rahat olmuyor dizi izliyorlar genelde . Bende odama almayı düşünüyorum rahatlarım en azından hem görselide güzel monitörün odama hava katar diye düşünüyorum sizce bu paraya alınır mı bu monitör bir sorun yaşar mıyım?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Alınabilir, bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,265
İsim
Mert Can Ergün
alınır

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Arkadaşlar fiyatı bana çok uygun geldi amazon tr den almayı düşünüyorum ama acaba sorunları var mı merak ediyorum,
Xbox one s için kullanacağım Rocket league, forza horizon ve pes oynuyorum ama salondaki televizyonda rahat olmuyor dizi izliyorlar genelde . Bende odama almayı düşünüyorum rahatlarım en azından hem görselide güzel monitörün odama hava katar diye düşünüyorum sizce bu paraya alınır mı bu monitör bir sorun yaşar mıyım?
Alın bence hemen. Güzel bir monitör bu paralara.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
alınır güzel monitor
bende para denklediğim gibi alıcam

Top Bottom