İki ürünün de linkini atar mısınız .LG Ultragear 24GN65R-B Aldım(4000) fakat itopya'da bayram indirimi olduğu için 500 TL daha koyup msi alayım mı diyorum değer mi veya fark eder mi?
msi al 500 tl farka değerLG Ultragear 24GN65R-B Aldım(4000) fakat itopya'da bayram indirimi olduğu için 500 TL daha koyup msi alayım mı diyorum değer mi veya fark eder mi?
İki ürünün de linkini atar mısınız .
Rahat kullanmak istiyorsan yukarı aşşağı hakeret ettiririm diyorsan lg yok dümdüz ekran kalsın boyu kısa gelirse altına kitap koyarım diyorsan sırf marka için msı alırsın.https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...nel-pivot-fhd-gaming-monitor-pm-HBC00003YX2Y1 (bu fiyat ellerinde kalmadığından yükselmiş normalde 4,200 civarıydı hocam, ben indirimle 4000'e aldım)![]()
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam msi için değer mi bu özellikten vazgeçmekRahat kullanmak istiyorsan yukarı aşşağı hakeret ettiririm diyorsan lg yok dümdüz ekran kalsın boyu kısa gelirse altına kitap koyarım diyorsan sırf marka için msı alırsın.