qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
- Bütçe
- 4500
Bugün veya yarın Amazondan sipariş edeceğim hangisini almalıyım?
@Gurkanpiro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Gurkanpiro
Araştırdım HDR ve 10 bit olduğundan 256F öneriliyor. 250 cd/m olması tereddütlendiriyor.Konuyu takipteyim. Çok fazla msi monitör var 4-5k arasında. Hangisi alınır,bende aoc 24g4x iade ettim.
Onda da asansör yok diye pek alasım yok ama çok çok daha iyiyse alırım yinede.Araştırdım HDR ve 10 bit olduğundan 256F öneriliyor. 250 cd/m olması tereddütlendiriyor.
250 cd/m parlaklık iyi mi??Onda da asansör yok diye pek alasım yok ama çok çok daha iyiyse alırım yinede.
Odan arkadan çok ışık almıyorsa sorun yazamazsin. Ben kullanıyorum memnunum250 cd/m parlaklık iyi mi??
eger monitör cam a vesaire dönük olup güneş vurmuyorsa bişey olmaz250 cd/m parlaklık iyi mi??
klasik fen değil ama asansör yok onda diğer modelde var ve 300cd ben asansör olanı alırdım250 cd/m parlaklık iyi mi??
Perde var oda ne çok karanlık nede parlak.Odan arkadan çok ışık almıyorsa sorun yazamazsin. Ben kullanıyorum memnunum
Bı sıkıntı olmaz bence. Benim odam da öyle rahat kullaniyorumPerde var oda ne çok karanlık nede parlak.
300 nit laptop kullanıyorum fark çok belli olurmu?Bı sıkıntı olmaz bence. Benim odam da öyle rahat kullaniyorum
Asansör nedir?klasik fen değil ama asansör yok onda diğer modelde var ve 300cd ben asansör olanı alırdım