Neler Yeni

Yardım MSI 256F sahipleri YARDIM

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaslar 240hz monitorumü sırf ghosting yuzunden degistiricem bana en kaliteli panele sahip en akışkan goruntuyu verecek monitor lazim. Sacma sapan super fast ayarlariyla goruntu bozulsun istemiyorum ghosting daha da kotu oluyor. Stok halinde 0 a yakin ghosting olmali bütçem 5k. Bazi forumlarda basliktaki monitor ghostin yapiyor denmiş çok arada kaldim

Tepki süresi hızlandırma (overdrive) ayarını sona alırsanız neredeyse tamamında ters-ghosting olur. O ayar kullanmanız için değil. Monitör üreticileri 0.5-1ms GtG yazabilmek için koyuyorlar ancak gördüğünüz gibi gerçekte kullanılabilir değil.
Edit: IPS olduğunu varsaydım böyle dediğiniz için ama VA ise durum değişir tabii. VA almamanız lazım zaten bu bütçede:
Bütçe 5K ise 24M2N3200A/27M3200A ya da Lenovo R25i bakın.
kanka msi G2412F 2024 yenilenmiş versiyon 180hz 1ms IPS cillop gibi ghosting testi de istersen atarım
Adamın bütçesi 5K. G2412F giriş seviye bir 180Hz FHD IPS. Gamutlar fazla düşük. Bu bütçede üst seviye alabilir.
Şöyle bi sıkıntı var benim telefonun kamerası kalitesiz olduğu için düzgün çekemiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi bu kadar çıktı telefonla
Bu ghosting testi değil. Bknz.:
Doğrusu için rehber bknz.:

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
motive
1734553140143.png

senin için hepsini tek tek çektim soldan sağa doğru
1. tepki süresi normal
2. tepki süresi en hızlı
3.mprt açık
ghosting durumları bu şekilde

Spectre_zz

80+ Bronze
Tepki süresi hızlandırma (overdrive) ayarını sona alırsanız neredeyse tamamında ters-ghosting olur. O ayar kullanmanız için değil. Monitör üreticileri 0.5-1ms GtG yazabilmek için koyuyorlar ancak gördüğünüz gibi gerçekte kullanılabilir değil.
Edit: IPS olduğunu varsaydım böyle dediğiniz için ama VA ise durum değişir tabii. VA almamanız lazım zaten bu bütçede:
Bütçe 5K ise 24M2N3200A/27M3200A ya da Lenovo R25i bakın.

Adamın bütçesi 5K. G2412F giriş seviye bir 180Hz FHD IPS. Gamutlar fazla düşük. Bu bütçede üst seviye alabilir.

Bu ghosting testi değil. Bknz.:
Doğrusu için rehber bknz.:
önerdiğiniz 2 monitör de 6k

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
senin için hepsini tek tek çektim soldan sağa doğru
1. tepki süresi normal
2. tepki süresi en hızlı
3.mprt açık
ghosting durumları bu şekilde
En hızlı ve MPRT açılması için yok. Pazarlama için var. En hızlıyı önceki mesajda anlatmıştım. MPRT için bknz.:
Normal hali gayet iyi. Ancak bu bütçede 256F'den iyisi var.

Spectre_zz

80+ Bronze
En hızlı ve MPRT açılması için yok. Pazarlama için var. En hızlıyı önceki mesajda anlatmıştım. MPRT için bknz.:
Normal hali gayet iyi. Ancak bu bütçede 256F'den iyisi var.
ne var mesela

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
önerdiğiniz 2 monitör de 6k
Normal fiyatları 5200 ile 5500 arası. Ufak indirim yakalarsanız alırsınız. Bu bütçede en iyileri onlar.

İsterseniz 256F de alabilirsiniz fiyatına göre iyidir. Biraz para kalmış olur elinizde. Ancak önerdiklerim daha iyi.

Spectre_zz

80+ Bronze
Normal fiyatları 5200 ile 5500 arası. Ufak indirim yakalarsanız alırsınız. Bu bütçede en iyileri onlar.

İsterseniz 256F de alabilirsiniz fiyatına göre iyidir. Biraz para kalmış olur elinizde. Ancak önerdiklerim daha iyi.
kanka elde para kalmıyor iki türlü de en iyisi 256f alayım :)

Top Bottom