Yardım MSI 27" MAG 274QRFW 180 Hz 2k Alınır mı ?

8800tlye almıştım trendyoldan 11 kasımda , kırık geldi değişim istedim iade ettiler daha almadım belki daha güzel monitör bulurum diye bu ay alacağım indirim bekliyorum :/

2 K MONİTÖR OLARAK SİZCE İYİMİ ÖZELLİKLERİNİ BİLEN VARMI YOKSA FARKLI MARKA VE FIRSATLAR MI BAKMALI ?
BÜTÇE : 8-9 K
bu alınır boşver msi ı. kullandım ve çok memnun kaldım. ösi marka satıyo kalite arıyosan bunu al.

bende viewsonic marka monitörlere bakıyorum ama hakkında çok iyi şeyler söylemiyorlar hocam bu markanın
Evet hocam ben de o yüzden arada kaldım yoksa alacaktım kuponla 7 ye geliyor ne yapıcam bilemedim itopyanın indirimleri de var iki güne acaba orada düşer mi diye bekleyeceğim galiba

Evet hocam ben de o yüzden arada kaldım yoksa alacaktım kuponla 7 ye geliyor ne yapıcam bilemedim itopyanın indirimleri de var iki güne acaba orada düşer mi diye bekleyeceğim galiba
Wiew Sonic çok eski ve köklü bir marka gamepower piyasada g si yokken bu adamlar mönitör yapıyordu bende benzer bir modeli var taş gibi kullanıyorum renk doygunluğu kalitesi mükemmel @Tayfunns kardeşim mönitör işini en iyi bilen arkadaşlardan birisi yorumlasın müsait olunca

Wiew sonic güzel ama işte dümdüz monitör insan bi pivot vs bazı özellikleri olsun istiyor ama 240hz 2 K bi kafa karıştırmadı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,115
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri