Onaylanana kadar geçen sürede de indirim bitti diye ortalığı ayağa kaldırırsınız ama, bu kategoride öyle bir şeye imkan yok.Sıcak fırsatlarda artık konu açanlar için bir post onay sistemi gelmeli mantıklı ve gerçekten indirimli olan ürünleri onaylayıp geriye kalan saçma önce bindirim sonra indirim şeklindeki indirimleri reddetmeleri lazım sıcak fırsatlar şu an soğuk fırsatlardan geçilmiyor @Mehmet Yılmaz
Estağfrillah hocam sorun yok. Öğrenciyim kredi çektim ama bugün yattı para. Eğer değer diyorsanız 300 daha bulmaya çalışırım. Önerir misiniz bu Lenovo monitörü?elden gelsede versem hocam keşke gönül isterki herkese yardımcı olabileyim ama ..
valla ben lenovo kullanıyorum şuan yan ekranım kırık panelli lenovo memnun ediyor beni o modeli kullanmadım ama lenovo iyi işler yapıyor geneldeEstağfrillah hocam sorun yok. Öğrenciyim kredi çektim ama bugün yattı para. Eğer değer diyorsanız 300 daha bulmaya çalışırım. Önerir misiniz bu Lenovo monitörü?
Tamam hocam 300 daha ayarladım. Peki sizce bunu mu alayım yoksa önerileriniz var mı başka?valla ben lenovo kullanıyorum şuan yan ekranım kırık panelli lenovo memnun ediyor beni o modeli kullanmadım ama lenovo iyi işler yapıyor genelde
bende yok başka öneri ne desem yalan olur reis konu açarsan kesin yardımcı olurlar amaTamam hocam 300 daha ayarladım. Peki sizce bunu mu alayım yoksa önerileriniz var mı başka?