Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi 3060ti gaming x trio ısınma sorunu

AnCaLaGoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa kubilay
Merhaba herkese
3 ay önce itopyadan satın aldığım msi 3060ti gaming xtrio gddr6x modeli ile ilgili bi sorum olacaktı sizlere, dün oyun oynarken (mass effect andromeda)kart derecesinin 70 dereceye çıktığını fark ettim fps ile ilgili bi sorunum yok ultrada akıcı 120 200 arasi rahat oynatıyor fakat derece yüksek geldi gözüme.kasam cooler master mb511 mid tower.islemcimde sıvı soğutma mevcut r5 5600 işlemcim var.Sizce garantilik bi durum var mi teşekkürler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,233
İsim
yusuf ecer
Gayet normal bir sıcaklık. Tepe model bir kart olmamasıyla birlikte eski oyunlar optimizasyon dolayısıyla fazla yük bindirebiliyor karta + yaz geldi biraz daha sıcak çalışması normal. Diğer oyunlarda değerlerin nasıl?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Semi kaan Çakır
Normal bir sıcaklık , yaz geldi havalar ısınıyor o sebepten PC de sıcaklık artışı yaşanmasını normal karşılamak lazım .

Livaković

80+ Silver
Merhaba herkese
3 ay önce itopyadan satın aldığım msi 3060ti gaming xtrio gddr6x modeli ile ilgili bi sorum olacaktı sizlere, dün oyun oynarken (mass effect andromeda)kart derecesinin 70 dereceye çıktığını fark ettim fps ile ilgili bi sorunum yok ultrada akıcı 120 200 arasi rahat oynatıyor fakat derece yüksek geldi gözüme.kasam cooler master mb511 mid tower.islemcimde sıvı soğutma mevcut r5 5600 işlemcim var.Sizce garantilik bi durum var mi teşekkürler.
Normal benim ekran kartı sıcaklığım yaz hariç 60-65 yük altında değerleri yaz gelince stabil sıcaklıklar 4 5 derece oynar bunda bir problem olmaz

AnCaLaGoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa kubilay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet normal bir sıcaklık. Tepe model bir kart olmamasıyla birlikte eski oyunlar optimizasyon dolayısıyla fazla yük bindirebiliyor karta + yaz geldi biraz daha sıcak çalışması normal. Diğer oyunlarda değerlerin nas
Genel olarak 60 ile 68 arasi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal benim ekran kartı sıcaklığım yaz hariç 60-65 yük altında değerleri yaz gelince stabil sıcaklıklar 4 5 derece oynar bunda bir problem olmaz
Peki teşekkürler cevap verenler için

Top Bottom