Arkadaşlar ikinci el 3080 suprim x alacağım ama ekran kartı işinden tam anlamıyorum. Güvenlik yapışkanı duruyor arkasında ancak yardan termal padi sanırım gözüküyor. Görsellerini ekliyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Yok ekran kartından anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. FurMark testi 64 dereceyi geçmiyor ama yine de anlayan ya da kullanan birisi varsa onun kartı da böyle mi diye merak ettiğimden soruyorum.donanımdan anlamıyorsan 2. el kart alma, mining kartını kitlerler.
Bu verdiğin bilgilerden bir şey anlaşılmaz ayrıca mining yapılıp yapılmadığını anlama yolu olmadığı için 2. el ekran kartı satanların %90 ı yalan söylüyor.Yok ekran kartından anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. FurMark testi 64 dereceyi geçmiyor ama yine de anlayan ya da kullanan birisi varsa onun kartı da böyle mi diye merak ettiğimden soruyorum.
En kötü MSI yetkili servisine götürürüm kartı onlar söyler garantisini bozacak bir durumu olup olmadığını?Bu verdiğin bilgilerden bir şey anlaşılmaz ayrıca mining yapılıp yapılmadığını anlama yolu olmadığı için 2. el ekran kartı satanların %90 ı yalan söylüyor.
Bence de %99'u yalan söylüyordur elindeki ürünü satmak için...Bu verdiğin bilgilerden bir şey anlaşılmaz ayrıca mining yapılıp yapılmadığını anlama yolu olmadığı için 2. el ekran kartı satanların %90 ı yalan söylüyor.
evet lhr var. faturasında öyle yazıyor.Kartta lhr var mı varsa uzun süre mining yapılmış olması çok dusuk ihtimal yoksa geçmiş olsun
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Ben yarın falan bi MSI servisine götürüp baktırayım onlar en azından net bir bilgi verirler sanırım.Bende de gözüküyor biraz açı değiştirip bakınca, arka termal padler çok kalın çünkü.
Hocam haklısınız valla. Kitleyecek bir durum yok, msi servisi bu kartın garantisi yok derse mining ya da başka bir şey yüzünden ona göre bir yol izleyeceğiz.mining canavarı bir kart. çok riskli. anlayan adama da kitlerler bu arada, devir kötü