Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI 3080 Suprim x yardım

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Arkadaşlar ikinci el 3080 suprim x alacağım ama ekran kartı işinden tam anlamıyorum. Güvenlik yapışkanı duruyor arkasında ancak yardan termal padi sanırım gözüküyor. Görsellerini ekliyorum, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
WhatsApp Image 2022-12-12 at 01.26.42.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-12 at 01.26.57.jpeg

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
donanımdan anlamıyorsan 2. el kart alma, mining kartını kitlerler.

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanımdan anlamıyorsan 2. el kart alma, mining kartını kitlerler.
Yok ekran kartından anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. FurMark testi 64 dereceyi geçmiyor ama yine de anlayan ya da kullanan birisi varsa onun kartı da böyle mi diye merak ettiğimden soruyorum.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
Yok ekran kartından anlamıyorum o yüzden konu açtım zaten. FurMark testi 64 dereceyi geçmiyor ama yine de anlayan ya da kullanan birisi varsa onun kartı da böyle mi diye merak ettiğimden soruyorum.
Bu verdiğin bilgilerden bir şey anlaşılmaz ayrıca mining yapılıp yapılmadığını anlama yolu olmadığı için 2. el ekran kartı satanların %90 ı yalan söylüyor.

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Bu verdiğin bilgilerden bir şey anlaşılmaz ayrıca mining yapılıp yapılmadığını anlama yolu olmadığı için 2. el ekran kartı satanların %90 ı yalan söylüyor.
En kötü MSI yetkili servisine götürürüm kartı onlar söyler garantisini bozacak bir durumu olup olmadığını?
Benim merak ettiğim termal ped vs diğer 3080 suprim x kullanıcılarında da böyle mi? Kenarından gözüküyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de %99'u yalan söylüyordur elindeki ürünü satmak için...

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Emre
Kartta lhr var mı varsa uzun süre mining yapılmış olması çok dusuk ihtimal yoksa geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ahmet burak kara
mining canavarı bir kart. çok riskli. anlayan adama da kitlerler bu arada, devir kötü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,416
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende de gözüküyor biraz açı değiştirip bakınca, arka termal padler çok kalın çünkü.

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Kartta lhr var mı varsa uzun süre mining yapılmış olması çok dusuk ihtimal yoksa geçmiş olsun
evet lhr var. faturasında öyle yazıyor.

Bende de gözüküyor biraz açı değiştirip bakınca, arka termal padler çok kalın çünkü.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Ben yarın falan bi MSI servisine götürüp baktırayım onlar en azından net bir bilgi verirler sanırım.

mining canavarı bir kart. çok riskli. anlayan adama da kitlerler bu arada, devir kötü
Hocam haklısınız valla. Kitleyecek bir durum yok, msi servisi bu kartın garantisi yok derse mining ya da başka bir şey yüzünden ona göre bir yol izleyeceğiz.

ozan_cm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan
Kartı sabah MSI yetkili servisine bıraktım. İçi açılmış ya da herhangi bir pad değişimi, garantisini bozacak bir durumu var mı diye. Az önce aradılar kartın garantisini bozacak bir durumu yok dediler. FurMark testi 67 dereceyi geçmemiş. Yardımcı olan-olmayan herkese teşekkür ederim🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,226
Üyeler
164,981
Son üye
alduin1681
Top Bottom