Neler Yeni

MSI 35. Yıldönümü İndirimleri!

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Tam da laptop almayı planlıyordum. Merakla indirimlerinizi bekliyoruz. Ayrıca forumda bilgilendirmeler yapmanız da çok sevindirici.
Katana serisi laptoplar indirime girerse bayağı iyi olur muhtemelen. TUF'un yerine alınabilecek bir ürün çıkmış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Çok yakında laptoplar için de "okula dönüş" fırsatları başlayacaktır.
Merhaba. Lütfen GL serisinde de MUX'u görmek istediğimizi ilgili yerlere iletin 🙏

Benim aldığım MSI monitörde çok ölü piksel çıkmıştı ama fiyatına göre alınabilir gibi. Yine de satıcısına göre risk alıp almamak size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katana serisi laptoplar indirime girerse bayağı iyi olur muhtemelen. TUF'un yerine alınabilecek bir ürün çıkmış olur.
Katana ne kadar düşebilir ki? Fiyatını genel olarak hak eden bir seri değil o. Bazı modellerinin 10 bin altına falan düşmesi lazım.

Son düzenleme:

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba. Lütfen GL serisinde de MUX'u görmek istediğimizi ilgili yerlere iletin 🙏

Benim aldığım MSI monitörde çok ölü piksel çıkmıştı ama fiyatına göre alınabilir gibi. Yine de satıcısına göre risk alıp almamak size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katana ne kadar düşebilir ki? Fiyatını genel olarak hak eden bir seri değil o. Bazı modellerinin 10 bin altına falan düşmesi lazım.
3050 ve 3050Tİ ürünleri için dedim ''fiyat düşerse iyi olur'' diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
rshvig4.jpg
reklam yapmazsanız hocam seviniriz (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
3050 ve 3050Tİ ürünleri için dedim ''fiyat düşerse iyi olur'' diye.
Ben de ne kadar düşebileceğini belirttim işte :D

Bunların indirimli hali bile alınamaz olacak büyük ihtimalle. Genel olarak fiyatları düşüp öyle indirim olursa ancak o zaman çoğu kişi alınabilir olacak muhtemelen. Giriş seviyesi bir laptop bundan daha ucuz olmayı hak ediyor.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Merhaba,

Ekim-Kasım aylarında gelmesi muhtemel.
Sonunda beklediğim net cevap geldi. Size çok teşekkür ederim. Teknoloji forumlarında bizimle iletişim içinde olmanız gerçekten çok güzel. ❤

Top Bottom