Captain Pricee
80+ Bronze
40'ta 5090 Çekilişi olur mu ?
ne kadar sürecek?
Laptopları da indirimde mi?
allahım tam da ihtiyacım olan zamanda kurtardın beni MSI .Merhaba,
Kampanya tarihleri ürünlere göre değişiyor, verdiğim link üzerinden kontrol edebilirsiniz. Çok yakında laptoplar için de "okula dönüş" fırsatları başlayacaktır.
Bence konuyu açıp direk kaçıyorlardır. Bu mesajı gördüklerini sanmam.Size önerim Asus gibi ürün çeşitliğini arttırmanız güzel olur.
120mm sıvı soğutma Asusta var ama sizde bulamadım.
Asus Tuf onaylı Ram satan firmalar var Sizin de onaylı Ram tarzı bişiler olabilir ya da direk siz üretmeniz güzel olur.
Çok daha f/P ürünleri yapmanız çok daha güzel olur.
Ve son zamanlarda Msı monitörler o kadar ucuzladı ki ,monitör piyasasını bizler için çok daha iyi yaptığınız için sağolun.
Peki MSI MAG INFINITE S model küçük model kasalar Türkiye'ye ne zaman gelecek tekrar? Şubat'tan beri stoklar yok uzun süredir bekliyorum bu kasaları. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.Merhaba,
Kampanya tarihleri ürünlere göre değişiyor, verdiğim link üzerinden kontrol edebilirsiniz. Çok yakında laptoplar için de "okula dönüş" fırsatları başlayacaktır.
Çok güzel indirim , VA panel mi? Monitörler konusunda çok bilgili değilim de.MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet VA panel.Çok güzel indirim , VA panel mi? Monitörler konusunda çok bilgili değilim de.
VA panel olduğu yazıyor.Çok güzel indirim , VA panel mi? Monitörler konusunda çok bilgili değilim de.
Evet VA panel.Çok güzel indirim , VA panel mi? Monitörler konusunda çok bilgili değilim de.
Tam da laptop almayı planlıyordum. Merakla indirimlerinizi bekliyoruz. Ayrıca forumda bilgilendirmeler yapmanız da çok sevindirici.Merhaba,