cahilliğime verin bu anakart kaç tane m2 takılabiliyor buna nerde bakabiliyoruz ?
yenimi alıcaksınızcahilliğime verin bu anakart kaç tane m2 takılabiliyor buna nerde bakabiliyoruz ?
1adet takılabiliyorcahilliğime verin bu anakart kaç tane m2 takılabiliyor buna nerde bakabiliyoruz ?
M2'ye bence satma hocam. SATA SSD al ayrıca.hmm muhtemelen o m2 ssd satıcam sata ssd alıcam bunu bilmiyordum
hocam şimdi baktım başka koyucak slot yok aynı fiyata 480 gb kingston ssd almayı düşündümM2'ye bence satma hocam. SATA SSD al ayrıca.
siz ileriye dönük sonra kullanırsınız diyorsunuz galiba olabilir ama para yok ben de ://M2'ye bence satma hocam. SATA SSD al ayrıca.
Ben şöyle anladım yazdığından. Şuanki M2 SSD'yi satıp yerine yeni M2 SSD alacaksın diye anladım. Eğer böyle bir şey yapacaksan yapma. Onun yerine ilerleyen vakitlerde SATA SSD al.hocam şimdi baktım başka koyucak slot yok aynı fiyata 480 gb kingston ssd almayı düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz ileriye dönük sonra kullanırsınız diyorsunuz galiba olabilir ama para yok ben de ://
aynı fiyata depolamaya 480 gb ssd alıcam kingston markası çok sağlam ya ben baya kullandım kaç kere elektrik gitti bişey oldu hiç ssd bişey olmadıBen şöyle anladım yazdığından. Şuanki M2 SSD'yi satıp yerine yeni M2 SSD alacaksın diye anladım. Eğer böyle bir şey yapacaksan yapma. Onun yerine ilerleyen vakitlerde SATA SSD al.