aapo0908
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Saçmalıkgarantiye yolluyorsun başka çaresi yok, veya işlemci bulcan
Saçmalıkgarantiye yolluyorsun başka çaresi yok, veya işlemci bulcan
2 ay önce aldım ben a520 direkt açıldı 5600leHocam nasil yapıyoruz eski nesil islemci olmadan bios güncellemesini
çok ucuza almışsın kanka işlemci değiş direktsizce ne yapayım hocam 1600af ile devam mı edeyım anakartı değişip yoksa r3 3100 mu alayım şunuda eklemek istiyorum bu anakartı 1200e aldım hocam 2 aylık sıfır gibi yani 1600af içim anakartı değişmeye değer mi yoksa r3 3100ile mi devam edeyim
eyvallah kanka sağol oyle yapacağım2 ay önce aldım ben a520 direkt açıldı 5600le
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok ucuza almışsın kanka işlemci değiş direkt
başka bir yöntem varsa buyrun anlatın sizden dinleyelim büyük üstadSaçmalık
bios update alıyor hala. Ben geçen güncellemiştim arayüz değişti, güncel sanırım.25 ağustosta aynı fiyata düşmüştü 100 tl kupon ile aldım fakat biosu güncel değil haberiniz olsun
Kanka seni asağılamalık bisey söylemedim üretici bir çözüm bulsun isterdim kusura bakma yanlış anladıysanbaşka bir yöntem varsa buyrun anlatın sizden dinleyelim büyük üstad
satıcıdan satıcıya değişiyor sanırım mediamarktan aldım güncel değildi hafta içi servise göndereceğim inş sıkıntısız masrafsız halledilir bilsem iade ederdim5600g taktım calıstı ben'de yeni versiyonları güncellenmiş olabilir.