Neler Yeni

MSI A520M PRO 4600MHz nasıldır fiyatı düşmüş ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Selam arkadaşlar ütopyada gezerken bu modelin çok iyi düştüğünü gördüm ve anakart hakkında yorum yaparmısınız şu anda ddr3 anakartlı eski bir işlemci kullanıyorum ekran kartım ise r7 370 4 gb bu anakartı alıp üstüne ryzen 5 2600 almak istiyorum sizce nasıl olur işlemci kullandığım ekran kartı ile sıkıntı çıkarırmı yada anakartda sorun olurmu biraz bilgilendirirmisiniz acaba teşekkürler.
anakart: https://www.itopya.com/msi-a520m-pro-4600mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-vga-matx-anakart-/

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ekran kartı ile sorun çıkaracağını sanmıyorum hocam ancak bu anakart yerine B450 öneriyordu arkadaşlar. Birkaç konu daha açıldı bu akşam onlara bir bakabilir misin?
(Anakartlar ile ilgili pek bir bilgim yok :) )

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ile sorun çıkaracağını sanmıyorum hocam ancak bu anakart yerine B450 öneriyordu arkadaşlar. Birkaç konu daha açıldı bu akşam onlara bir bakabilir misin?
(Anakartlar ile ilgili pek bir bilgim yok :) )
fiyatına göre çok iyi düşmüş kaçırmak istemiyorum çünkü sıkıntı çıkarmaz ise tabii ki :D

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bende R7 250 Ekran kartı var. 400 Liraya B450 S2H aldım. İşlemciyi bekliyorum indirime girsin alacağım. Aklımda 3500X var bakalım hayırlısı artık, işlemcin ekran kartını rahatça besleyecektir bu konuda sıkıntın olmasın. İndirimler güzel bazı parçalarda gerçekten indirimler var ama aklımı karıştıran acaba indirim mi var yoksa kur oranını mı yansıttılar?
Alacaksanız hayırlısı olsun. :)

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Gereksiz bir chipset. Boşu boşuna çıkarılmış. A320'nin bir üst modeli gibi bir şey. Asla önermem. B450 chipset varken de yüzüne bakmam bunun. OC yapılan A320 chipset gibi bir şey. :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende R7 250 Ekran kartı var. 400 Liraya B450 S2H aldım. İşlemciyi bekliyorum indirime girsin alacağım. Aklımda 3500X var bakalım hayırlısı artık, işlemcin ekran kartını rahatça besleyecektir bu konuda sıkıntın olmasın. İndirimler güzel bazı parçalarda gerçekten indirimler var ama aklımı karıştıran acaba indirim mi var yoksa kur oranını mı yansıttılar?
400 TL'ye 0. aldıysanız cidden çok iyi varsa bende ona gözümü döndürebilirim valla iyi olur varsa link alabilirim şahsi tanıdık arkadaşdan almadıysanız tabii ki. biraz aklımda bir şeyler var onları yapabilirsem almayı düşünüyorum teşekkürler. :D

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
400 TL'ye 0. aldıysanız cidden çok iyi varsa bende ona gözümü döndürebilirim valla iyi olur varsa link alabilirim şahsi tanıdık arkadaşdan almadıysanız tabii ki. biraz aklımda bir şeyler var onları yapabilirsem almayı düşünüyorum teşekkürler. :D
Trendyoldan aldım hocam ben, kupon ile o fiyata geldi. :D
0 aldım aynen şahsi tanıdıktan değil.
İnşallah dilediğiniz gibi olur bakalım. Hayırlı geceler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Fiyat iyi aslında, ben beğendim.
Ryzen 5 2600'ü resmi olarak desteklemiyor ama taktığında çalışacağını düşünüyorum, MSI'ın X570 ve B550 chipsetli anakartlarında Zen+ işlemciler çalışabiliyor, bunda da çalışır tahminimce.
ARGB girişi de var o anakartın, hoşuma gitti fiyat :D.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Büyük ihtimalle kur farkı knka

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,140
Üyeler
168,244
Son üye