- En İyi Cevap
- 4
Siz de bir değişiksiniz 7K'ya RTX 3050'yi beğenmiyorsunuz sıcak fırsat diye 6500'e garansiz GTX 1660S paylaşıyorsunuz.
Her ne kadar sizi sevemesemde söylediğinize katılıyorum. Yiğidi vur hakkını yeme demişler.Siz de bir değişiksiniz 7K'ya RTX 3050'yi beğenmiyorsunuz sıcak fırsat diye 6500'e garansiz GTX 1660S paylaşıyorsunuz.
Hocam 1660s 3060 ile aynı mining performansı veriyor. Ondandır.Siz de bir değişiksiniz 7K'ya RTX 3050'yi beğenmiyorsunuz sıcak fırsat diye 6500'e garansiz GTX 1660S paylaşıyorsunuz.
Hocam 1660s, 3060 ile aynı mining performansı veriyor. Ondandır. Ha bence haketmiyor bu parayı ama mining yapacak kişi için güzel tercih olabilir ama ethereum düşüyor da ben almazdım şahsen.Siz de bir değişiksiniz 7K'ya RTX 3050'yi beğenmiyorsunuz sıcak fırsat diye 6500'e garansiz GTX 1660S paylaşıyorsunuz.
Bu kartı alan bu devirde oyun için almıyordur zaten. Mining için alıyordur.Siz de bir değişiksiniz 7K'ya RTX 3050'yi beğenmiyorsunuz sıcak fırsat diye 6500'e garansiz GTX 1660S paylaşıyorsunuz.
ETH'nin düşük olması yükselmeyeceği anlamına gelmez, 2 ay kazarsın bakarsın 2k mı birikmiş? O 3 4 ay sonra belki de 3 katına çıkacak:")Hocam 1660s 3060 ile aynı mining performansı veriyor. Ondandır.
Hocam 1660s, 3060 ile aynı mining performansı veriyor. Ondandır. Ha bence haketmiyor bu parayı ama mining yapacak kişi için güzel tercih olabilir ama ethereum düşüyor da ben almazdım şahsen.
Sahibinden de GTX 1660 Super kartlar 6K dan başlıyor.Bu kartı alan bu devirde oyun için almıyordur zaten. Mining için alıyordur.
Odağımız tek oyun olmadı maalesef. Mining'te büyük rol oynuyor kart seçerken.
Şahsen hem mining yapan hem de oyun oynayan birisi olarak tercihim Gtx 1660S olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ETH'nin düşük olması yükselmeyeceği anlamına gelmez, 2 ay kazarsın bakarsın 2k mı birikmiş? O 3 4 ay sonra belki de 3 katına çıkacak:")
Belki de yarı yarıya düşecek...
6 bine sadece 2 kart var, onlarında satılmadığı meçhul.Sahibinden de GTX 1660 Super kartlar 6K dan başlıyor.
Masaüstü Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da
Masaüstü Bilgisayar ve bilgisayar parçaları ikinci el, sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
7K ya Tr garantili var6 bine sadece 2 kart var, onlarında satılmadığı meçhul.
6k'dan sonraki en düşük fiyat 6.5k. 6k'ya alınabilir eğer yakalanabilirse fakat 6.5k'ya sahibindenden alacağıma amazon jp'den alırım, nasıl olsa aynı fiyat.
Zaten ETH artarsa bu kartların bu fiyatta kalacağını sanmıyorum.![]()
Profil fotoğrafına 5 dakika bakınca ucuza ürün buluyorsunuzSahibinden de GTX 1660 Super kartlar 6K dan başlıyor.
Masaüstü Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da
Masaüstü Bilgisayar ve bilgisayar parçaları ikinci el, sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
arkadaşlar üzerine 2500-3000 koyarsanız rtx 2060 12gb alabilirsiniz https://www.amazon.co.jp/s?k=rtx+2060&crid=1W88DJHZJL7CF&sprefix=rtx+2060,aps,256&ref=nb_sb_noss_1Vergiler sahil toplam 55 bin 363 japon yenine denk geliyor.
Dolar cinsinden 478 dolar, TL cinsinden ise ortalama 6500TL'ye denk.
TR'de fiyat farkı oldukça fazla görüldüğü gibi.GTX 1660 Super Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GTX 1660 Super Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi GTX 1660 Super Ekran Kartı fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Amazon JP'yi bilmeyen arkadaşlar için, genelde bir hafta içinde kargo elinize ulaşıyor.
Gönderici ve satıcı amazon olduğu için vergiyi satın alma ekranında ödüyorsunuz, kapıda herhangi bir vergilendirme olmuyor.
Alanlara hayırlı olsun şimdiden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
O kadar koysa 6600xt alır.arkadaşlar üzerine 2500-3000 koyarsanız rtx 2060 12gb alabilirsiniz https://www.amazon.co.jp/s?k=rtx+2060&crid=1W88DJHZJL7CF&sprefix=rtx+2060,aps,256&ref=nb_sb_noss_1
Tr deki en düşük fiyat 7 750 hocam. Aradaki fark az değil.7K ya Tr garantili var
sahibindenTr deki en düşük fiyat 7 750 hocam. Aradaki fark az değil.
Akakçe de öyle görünüyor, herhangi bir sitede kampanya varsa bilemiyorum.
İkinci el?sahibinden