Neler Yeni

MSI Afterburner Ayarları Zararlı Mı?

XAHIT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ibrahim Cahit
RTX2060 kullanıyorum.
MSI afterburner'da Power Limiti 73'e çektiğimde ve core clock u +0'dan +163'e çektiğimde FPS'in değişmediğini ama sıcaklığın 5-10 derece düştüğünü fark ettim. Bu yaptiğim şeyin zararı var mı?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Bu ayarları underwolt yapmak istiyorsan direk biostan yap yani bence afterburnerden yapma.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,573
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Çok kurcalama. Ekran kartı görüntü vermeyi bir anda kesebilir. Sonra servise götürsen bile çare bulmazlar.

3-5 fps fazla alacam diye, öyle güzel kartı bozmak gibi gaza gelmişsen yapabilirsin hani.

XAHIT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ibrahim Cahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kurcalama. Ekran kartı görüntü vermeyi bir anda kesebilir. Sonra servise götürsen bile çare bulmazlar.

3-5 fps fazla alacam diye, öyle güzel kartı bozmak gibi gaza gelmişsen yapabilirsin hani.
Anlattigimi anlamamişsiniz sanırım amacım FPS arttırmak değil. Ekran kartı 80 derecede çalışsın istemiyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,573
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Anlattigimi anlamamişsiniz sanırım amacım FPS arttırmak değil. Ekran kartı 80 derecede çalışsın istemiyorum.
Ben genelde ekran kartının serin çalışması için Oyun ayarlarını bir tık kısarım. Ve V-sync kullanırım 75 hz hızlarda.

XAHIT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ibrahim Cahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben genelde ekran kartının serin çalışması için Oyun ayarlarını bir tık kısarım. Ve V-sync kullanırım 75 hz hızlarda.
zaten ben de tüm oyunları 60 fps oynuyorum dostum ekran kartini yormak saçma

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
RTX2060 kullanıyorum.
MSI afterburner'da Power Limiti 73'e çektiğimde ve core clock u +0'dan +163'e çektiğimde FPS'in değişmediğini ama sıcaklığın 5-10 derece düştüğünü fark ettim. Bu yaptiğim şeyin zararı var mı?
Anlattığın şekilde yaptığın ayar sağlıklı değil, bu ayar kartı yakmaz fakat crash yemene sebep olabilir. Doğru şekilde UV yapmalısın sıcaklık düşürücek isen.

Top Bottom