Neler Yeni

Msi afterburner çalışırken ekran gidip geliyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Merhaba arkadaşlar şimdi olay şöyle ben ekran kartına uv yapıyorum test etmek için ise furmark kullanıyorum msi afterburner kapalı iken fan hızı hiç artmıyor bu yüzden ısınıyor bende msi afterburnerı açıyorum bu sefer fan hızı sürekli değişiyor AMA msi afterburner ne zaman açılsa ekran 5 saniyede bir gidip geliyor bir anda siyah oluyor 1 saniye sonra düzeliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhaba arkadaşlar şimdi olay şöyle ben ekran kartına uv yapıyorum test etmek için ise furmark kullanıyorum msi afterburner kapalı iken fan hızı hiç artmıyor bu yüzden ısınıyor bende msi afterburnerı açıyorum bu sefer fan hızı sürekli değişiyor AMA msi afterburner ne zaman açılsa ekran 5 saniyede bir gidip geliyor bir anda siyah oluyor 1 saniye sonra düzeliyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
bende dragon master ve bu uygulamayı kullandığımdas her açışta biostan başlıyodu kaldırdım düzeldi demkki fan hızlarıyla oynayınca oluyormuş bende sendede öyle bir sorun olabilir ama tam bilmiyorum

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hdr aktifmi ?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dragon master denen uygulamadan yada biostan ayarlayabilirsin fan hızlarını
biostan ayarlayınca hep öyle mi kalıyor ben sıcaklığa göre fan hızı ayarlamak istiyorum bunun otomatiği yok mu mesela diyorlar ya ekran kartım 70 dereceyi geçmedi falan bunlar yüzde kaç fan hızında

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
biostan ayarlayınca hep öyle mi kalıyor ben sıcaklığa göre fan hızı ayarlamak istiyorum bunun otomatiği yok mu mesela diyorlar ya ekran kartım 70 dereceyi geçmedi falan bunlar yüzde kaç fan hızında
bir kere ayarlayıp kaydederseniz kalır o şekilde yani kaydedilir ama mesela afterburner ile o dediğiniz yapılabiliyor mesela 70 derece olunca durdurabiliyosun veya fan hızı şu sıcaklıkta şu kuvvette çalışsın gibi şeyler yapabiliyorsun biostan hiç denemedim bilgim yok biostaki hakkında

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@Metshi değiştirmişsin sonunda pp ni revdeisdouyla karışıyodun