Neler Yeni

Msı afterburner fan power limit nedir?

LishnN

80+
Reaksiyon skoru
3
GTX 1660 super gaming x ekran kartım bugün elime ulaştı kart 70 dereceye geldiğinde fanlar 100% dönüyor manuel kontrol edemiyorum. Fan power limit kısmını 100 den 70e çektiğimde istediğim gibi ayaralyabiliyorum sizce sorun nedir?

1723037594380.png

ekran kartı gücü o onu fullemeni öneririm çok yüksek performansta çalışır biraz daha ısınır normalden ama performansı artar

ekran kartı gücü o onu fullemeni öneririm çok yüksek performansta çalışır biraz daha ısınır normalden ama performansı artar
ekran kartı birden 70 dereceye çıkıyor 40dan ve fanlar manuel kontrol edilemiyor son hız döndüğünden bilgisayar başında oturulmuyor

GTX 1660 super gaming x ekran kartım bugün elime ulaştı kart 70 dereceye geldiğinde fanlar 100% dönüyor manuel kontrol edemiyorum. Fan power limit kısmını 100 den 70e çektiğimde istediğim gibi ayaralyabiliyorum sizce sorun nedir?

Alıntıyı görüntüle
Karta oc yapıyorsun hocam o ayarla kurcalama oraları eline alabilirsin kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal o sıcaklıklar performansını sevmiyosan şuan onu fulle
Sen her gördüğün ayarı fuller misin yeğen

Fan limiti değil o ekran kartının genel olarak güç limiti. Bazı kartlarda artırman işe yaramaz çünkü fabrikasyon olarak kısıtlı oluyor. Kimi kartlarda performansı biraz artırabilir.

benimki oclu modeli konu sahibininde öyle oc demek zaten performansını arttırır eline alıcak bir şey yok program zaten kendi kendine ocda yapabiliyor kendi test ederek o ayarı fullesede düşürsede bir şey olmaz fullerse performans artar

arttırmadım düşürdüğümde kart normale dönüyordu da uğraşmak hiç istemedim kart birden fan açıyor kendi kendine iade ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,136
Üyeler
173,316
Son üye
zımparator
Geri