ekran kartı birden 70 dereceye çıkıyor 40dan ve fanlar manuel kontrol edilemiyor son hız döndüğünden bilgisayar başında oturulmuyorekran kartı gücü o onu fullemeni öneririm çok yüksek performansta çalışır biraz daha ısınır normalden ama performansı artar
Normal o sıcaklıklar performansını sevmiyosan şuan onu fulleekran kartı birden 70 dereceye çıkıyor 40dan ve fanlar manuel kontrol edilemiyor son hız döndüğünden bilgisayar başında oturulmuyor
Karta oc yapıyorsun hocam o ayarla kurcalama oraları eline alabilirsin kartıGTX 1660 super gaming x ekran kartım bugün elime ulaştı kart 70 dereceye geldiğinde fanlar 100% dönüyor manuel kontrol edemiyorum. Fan power limit kısmını 100 den 70e çektiğimde istediğim gibi ayaralyabiliyorum sizce sorun nedir?
Alıntıyı görüntüle
Sen her gördüğün ayarı fuller misin yeğenNormal o sıcaklıklar performansını sevmiyosan şuan onu fulle
benimki oclu modeli konu sahibininde öyle oc demek zaten performansını arttırır eline alıcak bir şey yok program zaten kendi kendine ocda yapabiliyor kendi test ederek o ayarı fullesede düşürsede bir şey olmaz fullerse performans artarKarta oc yapıyorsun hocam o ayarla kurcalama oraları eline alabilirsin kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen her gördüğün ayarı fuller misin yeğen
arttırmadım düşürdüğümde kart normale dönüyordu da uğraşmak hiç istemedim kart birden fan açıyor kendi kendine iade ettim.Karta oc yapıyorsun hocam o ayarla kurcalama oraları eline alabilirsin kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen her gördüğün ayarı fuller misin yeğen