Neler Yeni

Rehber Msi Afterburner İle FPS Sabitleme (Ultra Kalitede Oynayın)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar sizlerinde benim gibi güncel oyunlar için ekran kartınız yetersiz kalıyor veya daha eski oyunları en yüksek kalitede oynamak istiyor fakat vsync açıkken bile en yüksek görüntü ayarlarında oynayamıyorsunuz. Msi afterburner ve Rivatunerstatic ile bu sorunu çözebilirsiniz.(Ekran kartınızının ram hızını arttırarak daha iyi sonuçlar elde edersiniz.) Hem ısınma hem gpu kullanımınızı düşürün. Oynayacağınız fps i kendiniz belirleyin.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Merhaba arkadaşlar sizlerinde benim gibi güncel oyunlar için ekran kartınız yetersiz kalıyor veya daha eski oyunları en yüksek kalitede oynamak istiyor fakat vsync açıkken bile en yüksek görüntü ayarlarında oynayamıyorsunuz. MSI afterburner ve Rivatunerstatic ile bu sorunu çözebilirsiniz.(Ekran kartınızının RAM hızını arttırarak daha iyi sonuçlar elde edersiniz.) Hem ısınma hem gpu kullanımınızı düşürün. Oynayacağınız fps i kendiniz belirleyin.
güzel olmuş fakat bu fps düşürüyor o yüzden oyunlar akıcı olmuyor onu ne yapacaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabit 60 fps vermesini sağlasaydınız bunun bir yolunu bulsaydınız çok daha iyi olrdu ama yine de güzel olmuş(keşke izlenme almak için olmasaydı)

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir işe yaramaz oyun zevkini düşürür bu, adam 55 fps oynuyor kartı olması gibi %99 kullanıyor neden bir daha gereksiz yere 30 fps sabitleyip oynuyor? Aşırı saçma.
Herkesin sistemi aynı olmadıgı icin herkes icin mantıklı degil . Sistemi iyi olmayan arkadaşlar icin. Ve erkan kartı sıcaklığından sikayeti olanlar icin ayrıca videoda belki olmamıs olabilir msaa ayarını 4x e almayınca oyunda cizgiler bile piksellesiyor.Full Hd monitorde 720p oyun oynamak gibi.Ben özellikle single player yarıs oyunlarında bu durumun önüne gecmek icin kullanılması tercih ediyorum. HCs go gibi oyunlarda kullanılmak sacmalık olur. İstersem 50 fps e sabitleyebilirdim. 45 e de. Her kullanıcıya 30 fps e sabitleyin demiyorum ki . Grafik ayarlarını yükseltin diyorum.

güzel olmuş fakat bu fps düşürüyor o yüzden oyunlar akıcı olmuyor onu ne yapacaz.

Sabit 60 fps vermesini sağlasaydınız bunun bir yolunu bulsaydınız çok daha iyi olrdu ama yine de güzel olmuş(keşke izlenme almak için olmasaydı)
Hocam sabit 60 fps verdigi zaman videoda belli olmamis olabilir grafik ayarlarında msaa 2x yada kapalı yapınca cizgiler piksellesiyor. 1080 p monitorde 720 p yada 576p video izlemek gibi. Msaa 4x yapınca yine fps düsüyor akıcılık gidiyor. 60 fps icin Ekran kartı ram hızını yani oc yaparak bu durumun önüne geçmesine calıssamda yine yetersiz kalıyodu ekran kartım. Bende benim gibi duruma sahip kullanıcılar için ve fps oyunları degilde single player yarıs oyunları oynayan kullanıcılar icin durumu kurtaracak bir cozum.

Son düzenleme:
Top Bottom