Neler Yeni

!! MSI Afterburner İndirecekler Bu Resmi Bildiriye Dikkat Etsin !!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

MSI'ın resmi bildirisi. Antivirüsünüz siteyi güvenli olarak gösterebilir, aman bu tuzağa düşmeyin dostlar.

Açıklamada sahte sitenin ve resmi sitenin linkleri bırakılmış, Instagram kullanan herkesin aklında bulunsun, Afterburner veya başka bir amaçla MSI sitesine gireyim derken buraya girmeyelim.

DaffyGraphic

80+ Silver

MSI'ın resmi bildirisi. Antivirüsünüz siteyi güvenli olarak gösterebilir, aman bu tuzağa düşmeyin dostlar.

Açıklamada sahte sitenin ve resmi sitenin linkleri bırakılmış, Instagram kullanan herkesin aklında bulunsun, Afterburner veya başka bir amaçla MSI sitesine gireyim derken buraya girmeyelim.
yenimi oldu bu ben 7 ay önce indirmiştim bunu indirmiş olmıyım bir şey olmadı muhtemlen bu değil bendeki

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Aslında bunu hep yapmalıyız çünkü burası internet alemi ve neredeyse her popüler sitenin sahtesi çıkıyor.
Bu konuda bilinçli olmalıyız bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yenimi oldu bu ben 7 ay önce indirmiştim bunu indirmiş olmıyım bir şey olmadı muhtemlen bu değil bendeki
Yeni. Ama yine de emin olmak için Adwcleaner ve Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında bunu hep yapmalıyız çünkü burası internet alemi ve neredeyse her popüler sitenin sahtesi çıkıyor.
Bu konuda bilinçli olmalıyız bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim.
Doğrudur. Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli
Top Bottom