Y Yusufgs01 80+ Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 194 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Yusuf 9 Haziran 2022 #1 Bu guru yazısını ve çerçeveyi kaldıramıyorum engel oluyor oyunuma Ekler Adsız.png 563.8 KB · Hit: 38
Ruddinex 80+ Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim Ahmet Alp Köseoğlu İlgilendiği Kategoriler Teknik, Yazılım, Kodlama Instagram @ahmetalpkoseoglu Twitter KoseogluFPV Discord AslanAkbey#1000 Reddit @TheKoseoglu 9 Haziran 2022 #2 Yusufgs01 yazmış: Bu guru yazısını ve çerçeveyi kaldıramıyorum engel oluyor oyunuma Devamı için tıklayın... msi afterburner kaldırın geri yükleyin tüm ayarlar sıfırlanır sonra istediğiniz ayarları tekrar yaparsınız. Tabii hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama önerim bu yönde.
Yusufgs01 yazmış: Bu guru yazısını ve çerçeveyi kaldıramıyorum engel oluyor oyunuma Devamı için tıklayın... msi afterburner kaldırın geri yükleyin tüm ayarlar sıfırlanır sonra istediğiniz ayarları tekrar yaparsınız. Tabii hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama önerim bu yönde.