- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam adam 14 yıldır komşum 11 dedik ama sizce versemmiEkran kartın 6k civarına işlemcin 4.5k civarına anakartın 2k civarına satılabilir. 11k biraz düşük diyebilirim.
Hocam adam 14 yıldır komşum 11 dedik ama sizce versemmiEkran kartın 6k civarına işlemcin 4.5k civarına anakartın 2k civarına satılabilir. 11k biraz düşük diyebilirim.
Yani verilebilir hızlı satmak için. Sorun değil.Hocam adam 14 yıldır komşum 11 dedik ama sizce versemmi
Oky sağolun hocamYani verilebilir hızlı satmak için. Sorun değil.
Reis 7800x3d sipariş ettimYani verilebilir hızlı satmak için. Sorun değil.
Hayırlı olsun.Anakart işlemci çok iyi oldu. Umarım kasana o anakart sığar ya. Seni yanlış bilgilendirmek istemem.Reis 7800x3d sipariş ettim
Bide o dedigin anakartıda aldım
Hocam bende ona takıldım tam sana yazıcaktım napmamız lazım uymazsa benim için sıkıntı olrHayırlı olsun.Anakart işlemci çok iyi oldu. Umarım kasana o anakart sığar ya. Seni yanlış bilgilendirmek istemem.
Ya alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.Hocam bende ona takıldım tam sana yazıcaktım napmamız lazım uymazsa benim için sıkıntı olr
Reis bu kasayı kaça satarız yerine powerli ne alabilirzYa alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.
O alttaki vidaları anlamadım bendeYa alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.
Böyle bi cevap aldım reis power yetmezmikiYa alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.
2k civarına psu dahil satılabilir. Bunlar alınabilir.Reis bu kasayı kaça satarız yerine powerli ne alabilirz
Mesaj otomatik birleştirildi:
O alttaki vidaları anlamadım bende
Ya herkesin bir düşüncesi fikri var. İnan ben kullandığım ürünleri yüke sokup waatt ölçer cihazından değerlerine bakıyorum. Aşağı yukarı o sistemin ne kadar güç tüketeceğini bildiğim için böyle konuşuyorum. Sıkıntı olmaz merak etme.Böyle bi cevap aldım reis power yetmezmiki
Anladım reis2k civarına psu dahil satılabilir. Bunlar alınabilir.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comHigh Power HP1-J700GD-F12S 700 W 80+ Gold 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
High Power HP1-J700GD-F12S 700 W 80+ Gold 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ya herkesin bir düşüncesi fikri var. İnan ben kullandığım ürünleri yüke sokup waatt ölçer cihazından değerlerine bakıyorum. Aşağı yukarı o sistemin ne kadar güç tüketeceğini bildiğim için böyle konuşuyorum. Sıkıntı olmaz merak etme.
Dediğim gibi gelsin duruma göre reaksiyon alırsın.Anladım reis
Tamamdır reis eyw bi tık sıkıntıya girdim ama bakalım artıkDediğim gibi gelsin duruma göre reaksiyon alırsın.
Hallolur çözersin.Tamamdır reis eyw bi tık sıkıntıya girdim ama bakalım artık