Neler Yeni

Msı a620m-e pro anakarta AMD Ryzen 7 7800X3D Bu işlemci olurmu

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Reis 7800x3d sipariş ettim
Bide o dedigin anakartıda aldım
Hayırlı olsun.Anakart işlemci çok iyi oldu. Umarım kasana o anakart sığar ya. Seni yanlış bilgilendirmek istemem. 🫤

Son düzenleme:

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
Hayırlı olsun.Anakart işlemci çok iyi oldu. Umarım kasana o anakart sığar ya. Seni yanlış bilgilendirmek istemem. 🫤
Hocam bende ona takıldım tam sana yazıcaktım napmamız lazım uymazsa benim için sıkıntı olr 😐

Ekler

• IMG_2437.png
    IMG_2437.png
    654.7 KB · Hit: 12

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam bende ona takıldım tam sana yazıcaktım napmamız lazım uymazsa benim için sıkıntı olr 😐
Ya alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
Ya alttaki vidalar ne için var o zaman ? Bu soruya takıldım ben. Sıkıntı olmaz merak etme. Kasanı da elden çıkarırsın olmazsa ufak bir masrafa uyumlu olanı alırsın. Geldikten sonra karar veririz. Kusura bakma karıştırmışım.
Reis bu kasayı kaça satarız yerine powerli ne alabilirz
Mesaj otomatik birleştirildi:

O alttaki vidaları anlamadım bende

Böyle bi cevap aldım reis power yetmezmiki

Ekler

• IMG_2440.png
    IMG_2440.png
    237.4 KB · Hit: 6

Bünyamina

80+ Platinum
Reis bu kasayı kaça satarız yerine powerli ne alabilirz

O alttaki vidaları anlamadım bende
2k civarına psu dahil satılabilir. Bunlar alınabilir.

Böyle bi cevap aldım reis power yetmezmiki
Ya herkesin bir düşüncesi fikri var. İnan ben kullandığım ürünleri yüke sokup waatt ölçer cihazından değerlerine bakıyorum. Aşağı yukarı o sistemin ne kadar güç tüketeceğini bildiğim için böyle konuşuyorum. Sıkıntı olmaz merak etme.

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
2k civarına psu dahil satılabilir. Bunlar alınabilir.

Ya herkesin bir düşüncesi fikri var. İnan ben kullandığım ürünleri yüke sokup waatt ölçer cihazından değerlerine bakıyorum. Aşağı yukarı o sistemin ne kadar güç tüketeceğini bildiğim için böyle konuşuyorum. Sıkıntı olmaz merak etme.
Anladım reis

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom