Neler Yeni

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı olmaması). Bu ayarları kapatıp cs 2 ölüm maçına girdim. Gözle görülür bir akıcılık farkı oluştu. Önceden ara ara droplar oluyordu. Bu kadar akıcı oynayamıyordum. Baya farketti benim için.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Mustafa Yeşilyurt
az önce izledim büyük sorun düzeltilmesi lazım

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Ben bunu kullanmıyordum. AMD'nin kendi kayıt izlemesini kullanıyorum. Her zaman değil ama ara sıra açıp sıcaklıklara bakıyordum. Acaba AMD kayıt izleyicisini de mi kapatmak gerek?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu kullanmıyordum. AMD'nin kendi kayıt izlemesini kullanıyorum. Her zaman değil ama ara sıra açıp sıcaklıklara bakıyordum. Acaba AMD kayıt izleyicisini de mi kapatmak gerek?
onun hakkında bilgim yok. Bu tarz programlar belli ölçüde performans kaybı yaşatır ama msı afterburner korkunç sayılacak performans düşürüyormuş. Özelliği kapatıp cs 2 ve forza 5 te test ettim, nerdeyse 2 kat %0.1 fps alıyorum. Amd kayıt izleyicisi bunun kadar etkilemiyordur bence ama bir kapatıp farka bak.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Yunus Şahin
AMD için önerilmiyordu zaten bu uygulama. Bende uzuuun zamandır kullanmıyorum zaten. Bildikleri varmış demek ki kullanmayın diye. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,774
Üyeler
164,904
Son üye
AlimHazretleri
Top Bottom