Neler Yeni

🔥İndirim Msi alpha 15 21.599TL (Yeni fiyat: 22.500)

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
İhtiyacı olan kaçırmasın güzel fiyat.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
HP ve Lenovo alacağıma msi alırım hem daha ucuz hem SSD si fazla hem işlemcisi daha iyi sırf bu markaların 3060 larini alacağıma msi rx 6600 alırım

Var mı şu an 19 bine? Düşeceği belli de değil
Yapıştırın yazılabilecek bir ürün yapmıyor bu onu, yakın zamanda 19k olan ürüne 3.5k fazla verip alabilirsin bu senin tercihin, bu paraları verecek insan bekleyebilir, bu boş yapmak değil, o üsluba yanıt vermek lüzumsuz oldu ama düşüncemi açıklama ihtiyacı hissettim.

Megan

80+ Silver
Yapıştırın yazılabilecek bir ürün yapmıyor bu onu, yakın zamanda 19k olan ürüne 3.5k fazla verip alabilirsin bu senin tercihin, bu paraları verecek insan bekleyebilir, bu boş yapmak değil, o üsluba yanıt vermek lüzumsuz oldu ama düşüncemi açıklama ihtiyacı hissettim.
Yaptığınız yorum gereksizdi çünkü. Şu anki piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden birisi bu. Lenovo 5600h 3060 lı model bile 22 bin. Şu an bu tabii ki sıcak fırsat olur

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
çekemeyen anten taksın aga insanlar %80 enflasyonla bir şeyler almaya çalışıyor bu onu mutlu edecekse alsın ha 1k fazla ha 1k indirimde sonuçta ürün eline gelince parayı unutuyorsun.

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
HP ve Lenovo alacağıma msi alırım hem daha ucuz hem SSD si fazla hem işlemcisi daha iyi sırf bu markaların 3060 larini alacağıma msi rx 6600 alırım
Hp ve Lenovo? Lenovo'nun Legion'ları en iyi laptoplardan biri. Bitmedi marka fanboyluğunuz.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Hp ve Lenovo? Lenovo'nun Legion'ları en iyi laptoplardan biri. Bitmedi marka fanboyluğunuz.
Legion fiyatlarıyla adamın yazdığı fiyat aynı mi Allah aşkına ya msi titan gt 77 alsın o zaman okuduğunu anla ilk önce

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Legion fiyatlarıyla adamın yazdığı fiyat aynı mi Allah aşkına ya msi titan gt 77 alsın o zaman okuduğunu anla ilk önce
Hp'nin omenleri de bu fiyat civarında iyi bir alternatif, okuduğumu ben anlıyorum merak etme adam model belirtmemiş. HP ve Lenovo alacağıma demiş sen okuduğunu tekrar bi gözden geçir istersen. Sırf bu markaları almak yerine diye bir cümle kurmak zaten marka fanboyluğunun ilk adımı.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Hp'nin omenleri de bu fiyat civarında iyi bir alternatif, okuduğumu ben anlıyorum merak etme adam model belirtmemiş. HP ve Lenovo alacağıma demiş sen okuduğunu tekrar bi gözden geçir istersen. Sırf bu markaları almak yerine diye bir cümle kurmak zaten marka fanboyluğunun ilk adımı.

İyide yazdığın şey Legion du sonradan omen diyorsun bana fanboy diyene bak hangisi tutarsa artık Legion tutmadı omen o tutmazsa idepade geçeceksin herhalde neyse ben msi tercih ederdim direk fanboy vb kalıplar söylemek yanlış bence bende sana dönek desem etik bir davranış olmaz o yüzden daha tutucu konuşmak gerek

Top Bottom