recep baltaş yan çar ohooooİhtiyacı olan kaçırmasın güzel fiyat.
Yapıştırın yazılabilecek bir ürün yapmıyor bu onu, yakın zamanda 19k olan ürüne 3.5k fazla verip alabilirsin bu senin tercihin, bu paraları verecek insan bekleyebilir, bu boş yapmak değil, o üsluba yanıt vermek lüzumsuz oldu ama düşüncemi açıklama ihtiyacı hissettim.Var mı şu an 19 bine? Düşeceği belli de değil
Yaptığınız yorum gereksizdi çünkü. Şu anki piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden birisi bu. Lenovo 5600h 3060 lı model bile 22 bin. Şu an bu tabii ki sıcak fırsat olurYapıştırın yazılabilecek bir ürün yapmıyor bu onu, yakın zamanda 19k olan ürüne 3.5k fazla verip alabilirsin bu senin tercihin, bu paraları verecek insan bekleyebilir, bu boş yapmak değil, o üsluba yanıt vermek lüzumsuz oldu ama düşüncemi açıklama ihtiyacı hissettim.
Anlamadım?recep baltaş yan çar ohoooo
Hp ve Lenovo? Lenovo'nun Legion'ları en iyi laptoplardan biri. Bitmedi marka fanboyluğunuz.HP ve Lenovo alacağıma msi alırım hem daha ucuz hem SSD si fazla hem işlemcisi daha iyi sırf bu markaların 3060 larini alacağıma msi rx 6600 alırım
Legion fiyatlarıyla adamın yazdığı fiyat aynı mi Allah aşkına ya msi titan gt 77 alsın o zaman okuduğunu anla ilk önceHp ve Lenovo? Lenovo'nun Legion'ları en iyi laptoplardan biri. Bitmedi marka fanboyluğunuz.
Hp'nin omenleri de bu fiyat civarında iyi bir alternatif, okuduğumu ben anlıyorum merak etme adam model belirtmemiş. HP ve Lenovo alacağıma demiş sen okuduğunu tekrar bi gözden geçir istersen. Sırf bu markaları almak yerine diye bir cümle kurmak zaten marka fanboyluğunun ilk adımı.Legion fiyatlarıyla adamın yazdığı fiyat aynı mi Allah aşkına ya msi titan gt 77 alsın o zaman okuduğunu anla ilk önce
Hp'nin omenleri de bu fiyat civarında iyi bir alternatif, okuduğumu ben anlıyorum merak etme adam model belirtmemiş. HP ve Lenovo alacağıma demiş sen okuduğunu tekrar bi gözden geçir istersen. Sırf bu markaları almak yerine diye bir cümle kurmak zaten marka fanboyluğunun ilk adımı.
İyide yazdığın şey Legion du sonradan omen diyorsun bana fanboy diyene bak hangisi tutarsa artık Legion tutmadı omen o tutmazsa idepade geçeceksin herhalde neyse ben msi tercih ederdim direk fanboy vb kalıplar söylemek yanlış bence bende sana dönek desem etik bir davranış olmaz o yüzden daha tutucu konuşmak gerekHp ve Lenovo? Lenovo'nun Legion'ları en iyi laptoplardan biri. Bitmedi marka fanboyluğunuz.