Neler Yeni

MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Alınır mı?

LAYZER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa çağan
Bütçe
11.000

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hak ediyor. Ekran kartı 2060'a yakın, hatta bazı durumlarda iyi. İşlemcisini zaten tartışmaya gerek yok, 4800H rakipsiz denilebilir bu aralıkta. 10875H'tan daha güçlü. Dezavantajları ise düşük RAM ve ekranın düşük sRGB oranı. RAM eklemesi kolay ancak ekran tarafında değişiklik yapmak çok masraflı. Eğer benim için problem teşkil etmiyor dersen al gitsin. Zaten bu fiyatlarda Excalibur haricinde rakip bulamazsın.

Gunnhild

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Polat
Bence alınır ve ekran kartı 2060'a yakın arkadaşın dediği gibi Ryzen 7 4800H'ın ben performansını beğeniyorum oyunlarda güzel iş çıkaran bir işlemci tavsiyemdir.

LAYZER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hak ediyor. Ekran kartı 2060'a yakın, hatta bazı durumlarda iyi. İşlemcisini zaten tartışmaya gerek yok, 4800H rakipsiz denilebilir bu aralıkta. 10875H'tan daha güçlü. Dezavantajları ise düşük RAM ve ekranın düşük sRGB oranı. RAM eklemesi kolay ancak ekran tarafında değişiklik yapmak çok masraflı. Eğer benim için problem teşkil etmiyor dersen al gitsin. Zaten bu fiyatlarda Excalibur haricinde rakip bulamazsın.
peki ekran kartı driver konusunda sıkıntı çıkartır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alınır ve ekran kartı 2060'a yakın arkadaşın dediği gibi Ryzen 7 4800H'ın ben performansını beğeniyorum oyunlarda güzel iş çıkaran bir işlemci tavsiyemdir.
peki ekran kartı driver konusunda sıkıntı çıkartır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Arkadaşlar yarın bu bilgisayarı sipariş edeceğim sizce fiyatını hak ediyor mu?

rtx kullanmak istiyormusun? işlemci olarak canavar ama ekran kartını bilemeyeceğim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
10K civarına düştüğü de oluyor zaman zaman, alınabilecek bir cihaz. RAM eklemesi yapmayı unutmayın.

Top Bottom