DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
HaydaaHocam yukarıda yazdığım gibi, çok kötü bir kasası var. Düşünün üfleyince ekran sallanıyor.
HaydaaHocam yukarıda yazdığım gibi, çok kötü bir kasası var. Düşünün üfleyince ekran sallanıyor.
Kendim de Monster laptop var,kasası hiç de öyle bahsettiğiniz gibi değil aslında.Ayrıca ısınma sorunu da yok ve soğutucu ile kullanıldığı zaman çok serin çalışıyor.Hocam ben onu alacaktım aslında, ondan sonra bir kullanıcısı ile konuştum. Isınma sorunu olduğunu söyledi, alphayıda ucuza bulunca almıştım.
Hocam kasa kalitesi modelden modele değişiyor, 19.7 kasası güzeldi mesela ama kullanıcının yorumu beni soğutmuştu. Onun dediğini aktarıyorum.Kendim de Monster laptop,kasası hiç de öyle bahsettiğiniz gibi değil aslında.Ayrıca ısınma sorunu da yok ve soğutucu ile kullanıldığı zaman çok serin çalışıyor.
BF5?Hocam o testler g5 se testleri. Alet throttle yapıyor aşırı ısınmadan. Alpha da öyle bir durum yok çok şükür, tam verim alabiliyoruz. Bf5te 2060 115w ort 90 fps alırken 5600M 96 FPS vermekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monster istemeyenler için fp gibi hocam. Kalite performans olarak daha önde.
Pubgyi ps4'e aldım. Maalesef hocam. Niye Bf5'e güldünüz? Ekran kartını zorlayan Bir oyun değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum?BF5?
Bir de PUBG de karşılaştıralım istersen.
BF5'in AMD optimizasyonlu bir oyun olduğunu sende biliyorsun.Pubgyi ps4'e aldım. Maalesef hocam. Niye Bf5'e güldünüz? Ekran kartını zorlayan Bir oyun değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum?
Hocam ilk kez sizden duyuyorum, bilmiyordum. Oyundan oyuna değişecek yani performans o zaman ikiside birbirine net bir üstünlük sağlamayamaz. Ne desem bilemedimBF5'in AMD optimizasyonlu bir oyun olduğunu sende biliyorsun.
PUBG'de Nvidia'ya optimizasyonlu bir oyun, Asassin Creed'de öyle.