Neler Yeni

Msi Alpha 17 mi? Msi Alpha 15 mi? Lenovo Legion 5 mi? Game Garaj Fenix mi?

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4800H ve 10750H çok risli işlemciler tüm testleri izle mümkünse global büyük kanalların testlerini izle en serin çalışan ve F/P ürünü al
Abi 1 2 aydır araştırıyorum alpha 17 nin ve 15 'in incelemesini izledim 17 hem amd olduğundan hemde geniş kasa olduğu için serin çalışıyormuş gamegaraj fazla ısınıyormuş galiba. legion ve alpha serisini önerdiler legionun incelemesinide senden izledim abi riskli den kastın nedir sen hangisini önerirsin yada başka bir önerin varmı?zaten msi alpha serisine yönelmemin tek sebebi senim videon ve o videoda çok sardı çok iyi inceliyorsun 3 4 kez izledim başarılarının devamını dilerim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
legionu tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

amdnin mobil platformda işlemcileri aşırı iyi ama ekran kartları ısınıyor yapılan testlerde :/
o yüzden legionu tercih ederdim dedim .

ama ayrıntılı testlere vs hiç bakmadım önceden yanlış bilgi vermiş olmayayım.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
legionu tercih ederdim

amdnin mobil platformda işlemcileri aşırı iyi ama ekran kartları ısınıyor yapılan testlerde :/
o yüzden legionu tercih ederdim dedim .

ama ayrıntılı testlere vs hiç bakmadım önceden yanlış bilgi vermiş olmayayım.
İkisinin ekran kartı eşit ama alpha nin kasası daha iyi soğutmasıda ve ekran daha büyük ve freesync premium 17 ninki 15 inki sadece freesync

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İkisinin ekran kartı eşit ama alpha nin kasası daha iyi soğutmasıda ve ekran daha büyük ve freesync premium 17 ninki 15 inki sadece freesync
Eşit olduğunu hiç bilmiyordum
Ekran kartı soğutma performansı nasıl?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Onu bilmiyorum ama 7 tane ısı borusu fazlasıyla soğutacaktır
Isı borusu vs msi da sorun yok da amd ekran kartları güven vermiyor bana(laptop) izlediğim testlerde 80 derece altı çalıştığı oyun görmedim.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Isı borusu vs msi da sorun yok da amd ekran kartları güven vermiyor bana(laptop) izlediğim testlerde 80 derece altı çalıştığı oyun görmedim.
Ben izledim bu ekran kartının testlerini 50 70 derece arası geziyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben izledim bu ekran kartının testlerini 50 70 derece arası geziyor
Aaa cidden mi
O zaman tercih edilebilir aslında
Nvdia broadcast özelliklerini gördün mü?
Açıkçası o tarz teknolojiler de umrunda değilse msi çok iyi seçim olur.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Aaa cidden mi
O zaman tercih edilebilir aslında
Nvdia broadcast özelliklerini gördün mü?
Açıkçası o tarz teknolojiler de umrunda değilse msi çok iyi seçim olur.
Evet.Çok yük altında 80 i görürmü bilmiyorum ama benim bildiğim bunlar NVDIA nin özelliklerini gördüm eğer onlar olmasa alpha alıp geçerim zaten o yüzden kararsız kaldım sizce hangisi beni daha uzun götürür

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Evet.Çok yük altında 80 i görürmü bilmiyorum ama benim bildiğim bunlar NVDIA nin özelliklerini gördüm eğer onlar olmasa alpha alıp geçerim zaten o yüzden kararsız kaldım sizce hangisi beni daha uzun götürür
Valla kanka amd ekran kartları güven vermiyor ben olsam rtx ekran kartı + amd işlemci alırdım
Ama çok zor karar ya
Testlere falan iyice bak. Bir de başka kimse yok mu ya forumda . Ben laptop için konu açtığımda çok kişi yardımcı oldu aslında ama

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Valla kanka amd ekran kartları güven vermiyor ben olsam rtx ekran kartı + amd işlemci alırdım
Ama çok zor karar ya
Testlere falan iyice bak. Bir de başka kimse yok mu ya forumda . Ben laptop için konu açtığımda çok kişi yardımcı oldu aslında ama
Evet hiç kimse bir şey yazmıyor konuyu yükseltip duruyorum günlük sınırımı bitirdim ama sadece sen yazdın

Ama çok zor karar ya
Sen ne laptop aldın fikir edineyim biraz daha

Top Bottom