Neler Yeni

Msi ana Kart alınır mi

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Msi ana Kart tercih edilir mi ?
Msi b-450m

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra
Reis ondan deil gigabyye alcsmda ondan hangisi diye mrk ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı Asus aldım iyi mi?
ekran kartında markanın pek önemi yok ama yinede iyi yapmışsınızc asus alarak

Livaković

80+ Silver
Reis ondan deil gigabyye alcsmda ondan hangisi diye mrk ettim

Ekran kartı Asus aldım iyi mi?
Asusta efsanedir ama modelleri ne msı mesela en üst segment modeli suprim ve suprim x modelleri asusun rog strix

ekran kartında markanın pek önemi yok ama yinede iyi yapmışsınızc asus alarak
Ekran kartında ne demek önemi yok dostum asus msi garanti 1 yıl daha ek veriyorlar + olarak fan soğutma sistemleri diğerlerine göre daha iyi zotac bir ekran kartını eline aldığındamı daha kaliteli hissedersin msımı

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra
Asusta efsanedir ama modelleri ne msı mesela en üst segment modeli suprim ve suprim x modelleri asusun rog strix

Ekran kartında ne demek önemi yok dostum asus msi garanti 1 yıl daha ek veriyorlar + olarak fan soğutma sistemleri diğerlerine göre daha iyi zotac bir ekran kartını eline aldığındamı daha kaliteli hissedersin msımı
bro ikiside aynı performansı veriyor fark ısı oda max %10 oluyo yani ne gereği var garantisi yüksek olan başka markaya bakarım

Livaković

80+ Silver
bro ikiside aynı performansı veriyor fark ısı oda max %10 oluyo yani ne gereği var garantisi yüksek olan başka markaya bakarım
aynı performanı vermesi soğutma bloklarının daha kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmez ozaman asus msı kart satmasın hep zotac galax satsın param yok alamıyorum de sıkıntı yok

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Tuğra
aynı performanı vermesi soğutma bloklarının daha kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmez ozaman asus msı kart satmasın hep zotac galax satsın param yok alamıyorum de sıkıntı yok
zenginsen sıkıntı yok ama normal bir aile çocuguysan öyle asus muş falan filan a daha fazla para vermek saçmalık aga onu diyorum ben

Livaković

80+ Silver
zenginsen sıkıntı yok ama normal bir aile çocuguysan öyle asus muş falan filan a daha fazla para vermek saçmalık aga onu diyorum ben
aralarında 10k arada fark var dostum ekran kartına 30k veriyorsan 10k verecekte paran olur ayrıca zengin felan değilim normal çocuk zengin çocuk saçmalığı yok dostum bilgisayar almaklada zengin olunmaz bu kavramı nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum? her bilgisayar alan zenginmi oluyor kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,317
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom