sen yanlış anlamışsın herhalde tr ekonomisini bilmiyorsun öyle gözüküyor bir düşün asgari ücret alan birisi gidipte asus alabilirmiaralarında 10k arada fark var dostum ekran kartına 30k veriyorsan 10k verecekte paran olur ayrıca zengin felan değilim normal çocuk zengin çocuk saçmalığı yok dostum bilgisayar almaklada zengin olunmaz bu kavramı nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum? her bilgisayar alan zenginmi oluyor kardeşim
Trde yaşıyorum dostum ekonomiyide biliyorum asus marka ekran kartı almak saçmalık gereksiz demene teplimi koyuyorumsen yanlış anlamışsın herhalde tr ekonomisini bilmiyorsun öyle gözüküyor bir düşün asgari ücret alan birisi gidipte asus alabilirmi
sen hala asıl olayı anlamadın ayda 12 bin tl alan birisi sistem toplarken neden aynı performans veren şeyin pahalı olanını alsın ki?Trde yaşıyorum dostum ekonomiyide biliyorum asus marka ekran kartı almak saçmalık gereksiz demene teplimi koyuyorum
soğutması daha iyi olduğu için ileriki süreçte bir problem yaşamamak için marka malı tercih edersen hala asıl olayı anlamadın ayda 12 bin TL alan birisi sistem toplarken neden aynı performans veren şeyin pahalı olanını alsın ki?
soğutması daha iyi olduğu için ileriki süreçte bir problem yaşamamak için marka malı tercih eder
520 giriş seviyse oluyo oc yapamazsın 550 al alıcaksanYok iyi biliyorim fakat gigabyte b520 mi msi 450 mi
Ağlama kanka param yok demiyorsun burda ağlıyorsun adam gibi oku çalış ozaman asgari ücrete çalışma bro beni siyasete sokturma burdatamam bro belli sen hiç asgari ücretle geçinmemişsinki bilmiyorsun
Pro max iyi mi?520 giriş seviyse oluyo oc yapamazsın 550 al alıcaksan
adı ustunde pro max iyi tabiPro max iyi mi?
iyi kankam msi anakart üzmezz yakın zamanda bende B760 Tomahawk alacamPro max iyi mi?