Neler Yeni

Msi anakarta asus ekran kartı takılırmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehman
Öncelikle merheba.
Arkadaşlar şimdi ben msi bir anakarta asus ekran kartı takarsam ekran kartının ve diğer aura sync destekli parçaların rgb lerini aura sync ile kontrol ede bilecekmiyim? Yani kısacası msi anakartla aura sync kullana biliyormuyuz? Kullanan varsa lütfen söylesin.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Genelde artık bütün parçalar birbirine RGB desteğe veriyor fakat. Alacağın anakartın kutusunda veya açıklama kısmında yazar. MSI mystic uyumlu diye.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hayır, kontrol edemezsin. Ayrı ayrı yazılımları kullanman lazım. Mystic Light ve AURA SYNC'i ayrı ayrı yükleyeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, kontrol edemezsin. Ayrı ayrı yazılımları kullanman lazım. Mystic Light ve AURA SYNC'i ayrı ayrı yükleyeceksin.
Yok mystic light indirmeye ihtiyacım yokki ben msi anakarta asus ekran kartı takıp o ekran kartının rgblerini sadece aura sync desteklediğinden dolayı aura sync ile kontrol etmek istiyorum. Mümkünmü ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yok mystic light indirmeye ihtiyacım yokki ben msi anakarta asus ekran kartı takıp o ekran kartının rgblerini sadece aura sync desteklediğinden dolayı aura sync ile kontrol etmek istiyorum. Mümkünmü ?
Dediğin mümkün de mesela anakartında RGB veya ARGB girişi olduğunu varsayalım. Sen bu girişlere kasandaki ARGB fanları taktın, taktığın zaman kontrol etmek için Mystic Light'ı kullanman gerekir, çünkü anakartın MSI marka.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Evet ben ASUS TUF M5 mouse kontrol etmek için gigabyte anakarta yükledim oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehman
Dediğin mümkün de mesela anakartında RGB veya ARGB girişi olduğunu varsayalım. Sen bu girişlere kasandaki ARGB fanları taktın, taktığın zaman kontrol etmek için Mystic Light'ı kullanman gerekir, çünkü anakartın MSI marka.
Hmm ozaman ben msi bir anakarta sıvı soğutma taktığım zaman onun fan ve pompa rgblerini aura sync desteklemesine rağmen mystic light kullanarak kontrol etme zorunda kalacağım.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hmm ozaman ben msi bir anakarta sıvı soğutma taktığım zaman onun fan ve pompa rgblerini aura sync desteklemesine rağmen mystic light kullanarak kontrol etme zorunda kalacağım.
Aynen öyle, tam düşündüğün gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehman
Öncelikle merheba.
Arkadaşlar şimdi ben msi bir anakarta asus ekran kartı takarsam ekran kartının ve diğer aura sync destekli parçaların RGB lerini aura sync ile kontrol ede bilecekmiyim? Yani kısacası msi anakartla aura sync kullana biliyormuyuz? Kullanan varsa lütfen söylesin.
Peki o zaman cordair fanlar nasıl icue kullanılarak kontrol ediliyor ? Corsair anakart ve ya icue destekli bir anakart yokki

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Peki o zaman cordair fanlar nasıl icue kullanılarak kontrol ediliyor ? Corsair anakart ve ya icue destekli bir anakart yokki
O olay bambaşka. Corsair'in fanlarını iCUE ile kontrol edebilmen için kontrolcü gerekiyor, Lightning Core Pro gibi mesela. Fanların 2 tane kablosu oluyor, birisi PWM/DC güç kablosu, diğeri ise Corsair'in kendi konnektörü. Lightning Core Pro ile konnektörü kontrolcüye bağlıyorsun, kontrolcüyü ise anakartının ön USB 2.0 portlarına takıyorsun. Bu sayede tamamen dijital oluyor ve iCUE'dan kontrol edebiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehman
O olay bambaşka. Corsair'in fanlarını iCUE ile kontrol edebilmen için kontrolcü gerekiyor, Lightning Core Pro gibi mesela. Fanların 2 tane kablosu oluyor, birisi PWM/DC güç kablosu, diğeri ise Corsair'in kendi konnektörü. Lightning Core Pro ile konnektörü kontrolcüye bağlıyorsun, kontrolcüyü ise anakartının ön USB 2.0 portlarına takıyorsun. Bu sayede tamamen dijital oluyor ve iCUE'dan kontrol edebiliyorsun.
He anladım galiba. Ekran kartı ve o tarz şeylerin kendi dahili kontrolcüsü olduğu için ana kartın markası fark etmezsizin kendi uygulamaları ile çalışa biliyor ama fan gibi kontrolcüsü olmayan sadece düm düz rgbsi olan şeyler anakarta bağımlı. Kalan şeyleride kafamda çözdüm. Eyvallah reis baya bilgi verdin teşekkü ederim. Ayrıca sen niye hala uyumadın ?😂 Burda saat 3:49 olduğuna göre türkiyede 2:50 civarı. Bu arada ben Azerbaycan Türküyüm. Azerbaycandan yazıyorum yani. Kafan karışmasın seninde. Neyse iyi geceler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
He anladım galiba. Ekran kartı ve o tarz şeylerin kendi dahili kontrolcüsü olduğu için ana kartın markası fark etmezsizin kendi uygulamaları ile çalışa biliyor ama fan gibi kontrolcüsü olmayan sadece düm düz rgbsi olan şeyler anakarta bağımlı. Kalan şeyleride kafamda çözdüm. Eyvallah reis baya bilgi verdin teşekkü ederim. Ayrıca sen niye hala uyumadın ?😂 Burda saat 3:49 olduğuna göre türkiyede 2:50 civarı. Bu arada ben Azerbaycan Türküyüm. Azerbaycandan yazıyorum yani. Kafan karışmasın seninde. Neyse iyi geceler.
Eyvallah, anime izliyorum, bitsin yatacağım :D. İyi geceler!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,855
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom