bu markaların benim yaptım reklama ihtiyacı varmı sence ve bu tarz markalı wpları çok beğeniliyor kalitelidir oluyor ve bir çok kişi kaliteli marka wpları arıyor Google dan kalitesiz HD olmayan indirmesinler burda resmi markaların wplari var ihtiyacı olan alsınÜzerinde marka yazan wpler niye kullaniliyor ki ? Bekes reklamlarini yapiyosunuz gibi geliyo bana.
Her markanin reklama ihtiyaci var bro niye öyle diyon. Ben meraktan soruyorum absürt geliyor.bu markaların benim yaptım reklama ihtiyacı varmı sence ve bu tarz markalı wpları çok beğeniliyor kalitelidir oluyor ve bir çok kişi kaliteli marka wpları arıyor Google dan kalitesiz HD olmayan indirmesinler burda resmi markaların wplari var ihtiyacı olan alsın
valorant varsa güzel olur hocam yada marka ve oyundan bağımsız sade güzel tasarımlarne tür mesle oyun olarak cs go valorant vs gibimi
ağırlıklı oyun oynuyorsanız ALT+TAB sürsini kısaltmak için size düz siyah fonlu wp öneririmvalorant varsa güzel olur hocam yada marka ve oyundan bağımsız sade güzel tasarımlar
teşekkürler hocam kullandım helal etağırlıklı oyun oynuyorsanız ALT+TAB sürsini kısaltmak için size düz siyah fonlu wp öneririm
mesela çok uzun bir süre şunu kullandım bence çok hoş
Alıntıyı görüntüle
ne demek hoca yeterki ihtiyacınızı görün kalitesiz virüslü yerlerden indiricenize düzgün yerden kaliteli wp kullanınteşekkürler hocam kullandım helal et