Neler Yeni

MSI B450 A PRO'DA TPM AYARINI AÇMA?

Windows 11 için TPM ayarını nasıl açabilirim acaba?
Anakart başlıkta yazıyor, ayrıca WİNDOWS 11'e geçilir mi şu an? Stabil midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Gösterdiğiniz video'daki Anakart arayüzü A-PRO için, tamam ama işlemci Intel İ5 10400.

Bu sebeple ayarın açılma şekli farklılık gösterebiliyor.
AMD RYZEN işlemcili sistemlerde bu ayarın açılma şekli daha kolay INTEL işlemcili sistemlere göre.

Bilgi sahibi olmak isteyenler, aşağıya TPM ayarını açmayı her iki İşlemci üreticisinin MSI Anakartlarındaki ayarın açılmasını gösteren yazıyı (AMD, INTEL) paylaştım.
Screenshot_20220428-050753_Chrome.jpg

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gösterdiğiniz video'daki Anakart arayüzü A-PRO için, tamam ama işlemci Intel İ5 10400.

Bu sebeple ayarın açılma şekli farklılık gösterebiliyor.
AMD RYZEN işlemcili sistemlerde bu ayarın açılma şekli daha kolay INTEL işlemcili sistemlere göre.

Bilgi sahibi olmak isteyenler, aşağıya TPM ayarını açmayı her iki İşlemci üreticisinin MSI Anakartlarındaki ayarın açılmasını gösteren yazıyı (AMD, INTEL) paylaştım.Alıntıyı görüntüle
:D MSI bios arayüzü intel amd çok değişmiyor ikisi de aynı yerde.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
Peki bu ayardan sonra görüntü almama gibi bir problem olur mu?
Ve Windows 11 geçilir mi sizce?
ben de oldu bios bozuldu garantiye göndermek zorudna kaldım ana kartı bence açma w10'a dön, başın ağrıyabilir

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki bu ayardan sonra görüntü almama gibi bir problem olur mu?
Ve Windows 11 geçilir mi sizce?
Ben geçmedim windows 10 işimi görüyor. Size kalmış bir şey yani. Bazı kişiler secure boot ve TPM açarken anakartlarının çalışmadığını söylüyor. Bunun sebebini bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİOS güncelleyin bu ayarları açmadan önce belki riski azaltabilir.

Ben geçmedim windows 10 işimi görüyor. Size kalmış bir şey yani. Bazı kişiler secure boot ve TPM açarken anakartlarının çalışmadığını söylüyor. Bunun sebebini bilmiyorum maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BİOS güncelleyin bu ayarları açmadan önce belki riski azaltabilir.
Yok ben zaten Windows 10 kullanmaya devam edeceğim ve ediyorumda zaten 21H2'ye. Fakat Windows 11'in güncelleme yoluyla herkese dağıtıldığını öğrendim. Stabil olmuştur belki diye düşünerek nasıl bu ayarın açılabildiğini merak ettim.

Az çok biliyordum açmasını, detayını bilmiyordum sadece.

Top Bottom