Neler Yeni

MSI b450'den daha iyi anakartı?

Shourd

80+ Gold
300W lık bir güç kaynağı hepsi 2. el olsun sorun yok bütçe şuanlık 8000 kalsın. Soğutucu var.
(psunuzu yükselticekseniz sanırım çünkü genelde gtx970 için 500w psu benzeri rakamlar kulanıyorlar) tamam o zaman örnek olsun diye bi kaç link paylaşaral gideceğim (yakın tarihli ve en azından güvenilirleri paylaşmaya çalıştım örnektir bunlar daha uyguna veya aynı fiyatlara daha iyileri bulunabilinir)

ekran kartı artık ikinci el ekran kartlarında fp canavarlarından olan rx 6600 şuanki sarı sitede piyasası 4.5k ortalama örnek için link

işlemci ryzen 5 5500 1.8-2.2k fiyat ortalaması var gibi kutusuzların kutuluda buluabilinir (siz fan var dediniz diye kutusuz)örnek link

anakartada pazarlık payı bırakmadan 1500 tl gibi bişi kalıyo biraz pazarlık yaparsanızda diğer parçalar için 1800tl gibi bişi kalıyo bu fiyatada ikinci el bi b450 bulunabilinir örenk link

sanırım raminiz fln var ondan önermedim daha iyisi olacağını sanmıyorum @Mehmet Yılmaz hocam sizce nasıl önerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah Eren Sarıtepeci
(psunuzu yükselticekseniz sanırım çünkü genelde gtx970 için 500w psu benzeri rakamlar kulanıyorlar) tamam o zaman örnek olsun diye bi kaç link paylaşaral gideceğim (yakın tarihli ve en azından güvenilirleri paylaşmaya çalıştım örnektir bunlar daha uyguna veya aynı fiyatlara daha iyileri bulunabilinir)

ekran kartı artık ikinci el ekran kartlarında fp canavarlarından olan rx 6600 şuanki sarı sitede piyasası 4.5k ortalama örnek için link

işlemci ryzen 5 5500 1.8-2.2k fiyat ortalaması var gibi kutusuzların kutuluda buluabilinir (siz fan var dediniz diye kutusuz)örnek link

anakartada pazarlık payı bırakmadan 1500 TL gibi bişi kalıyo biraz pazarlık yaparsanızda diğer parçalar için 1800tl gibi bişi kalıyo bu fiyatada ikinci el bi b450 bulunabilinir örenk link

sanırım raminiz fln var ondan önermedim daha iyisi olacağını sanmıyorum @Mehmet Yılmaz hocam sizce nasıl önerim
300W güç tüm bunlara yetermi?

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah Eren Sarıtepeci
hayır dedim ya başta belirtim bunlar için biraz daha iyi bi psu ya ihtiyacınız var diye
usta bir şey sorucam rx 6600 yerine gtx 970 koysam çünkü güç kaynağı da falan girince işin içine beni birazcık aşıyor sıkıntı olmaz demi

Top Bottom