Bios atman gerek başka pcden biosun son sürümünü usb belleğe atSistemimi aldığım ilk gün biosa girdim öylesine yanlışıkla flash mode diye bir şey vardı ve ona tıkladım ve artık biosa giremiyorum monitöre görüntü hoşgeldiniz bölümünde geliyor yardım edermisiniz
Sanmıyorum bios yükleme moduna girmiş kötü bir sonuç olabilir.Bios pilini çıkar tak. yeniden bios kurulumu yap
Anakartın flash back özelliği yok, micro olduğundan galibaBios atman gerek başka pcden biosun son sürümünü usb belleğe at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum bios yükleme moduna girmiş kötü bir sonuç olabilir.
Hos geldiniz den ileriye gitmiyor mu?Sistemimi aldığım ilk gün biosa girdim öylesine yanlışıkla flash mode diye bir şey vardı ve ona tıkladım ve artık biosa giremiyorum monitöre görüntü hoşgeldiniz bölümünde geliyor yardım edermisiniz
Sonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmezAnakartın flash back özelliği yok, micro olduğundan galiba
Hos geldiniz den ileriye gitmiyor mu?
Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo pc hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyoAnakartın flash back özelliği yok, micro olduğundan galiba
Hos geldiniz den ileriye gitmiyor mu?
Nerden bulabilirim acabaSonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmez
Msi ın sitesinde vardır googleda anakartınızın ismi + bios diye aratırsan bulursun attığım rehberi izleyerek yap.Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo PC hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyo
Nerden bulabilirim acaba
Şeyi flash back butonunu bulamıyorumSonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmez
Kart zaten 3000 series ready imiş o zaman yapman gereken bios pilini söküp 5 10dk beleyip takmak.Şeyi flash back butonunu bulamıyorum
Tamam denicemKart zaten 3000 series ready imiş o zaman yapman gereken bios pilini söküp 5 10dk beleyip takmak.
BuyurSonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmez
Canım kardeşim Masaüstü geliyor mu gelmiyor mu?Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo PC hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyo
Nerden bulabilirim acaba
GeliyorBuyur
MSI B450M-A PRO MAX
Alıntıyı görüntüle
Canım kardeşim Masaüstü geliyor mu gelmiyor mu?
Bios'a windows üzerinden girmeyi dene SHİFT tuşuna basılı tutarak yeniden başlat yap. Gelen ekrandan sorun gider > Gelişmiş > UEFI Donanım yazılımı ayarları ve yeniden başlat a tıkla. Açılışta bios ekranı gelecektir, varsayılan yap kaydet ve çık.Geliyor