Neler Yeni

Msi B450m a pro max flash mod

Halilcan

80+
Reaksiyon skoru
3
Sistemimi aldığım ilk gün biosa girdim öylesine yanlışıkla flash mode diye bir şey vardı ve ona tıkladım ve artık biosa giremiyorum monitöre görüntü hoşgeldiniz bölümünde geliyor yardım edermisiniz

Sistemimi aldığım ilk gün biosa girdim öylesine yanlışıkla flash mode diye bir şey vardı ve ona tıkladım ve artık biosa giremiyorum monitöre görüntü hoşgeldiniz bölümünde geliyor yardım edermisiniz
Bios atman gerek başka pcden biosun son sürümünü usb belleğe at

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios pilini çıkar tak. yeniden bios kurulumu yap
Sanmıyorum bios yükleme moduna girmiş kötü bir sonuç olabilir.

Bios atman gerek başka pcden biosun son sürümünü usb belleğe at

Sanmıyorum bios yükleme moduna girmiş kötü bir sonuç olabilir.
Anakartın flash back özelliği yok, micro olduğundan galiba

Hos geldiniz den ileriye gitmiyor mu?

Sonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmez

Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo pc hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyo

Sonunda max ibaresi olan kartlarda bios flashback özelliği vardır. micro ya da atx olması farketmez
Nerden bulabilirim acaba

Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo PC hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyo

Nerden bulabilirim acaba
Msi ın sitesinde vardır googleda anakartınızın ismi + bios diye aratırsan bulursun attığım rehberi izleyerek yap.

Buyur
MSI B450M-A PRO MAX

Ekran Alıntısı.PNG

Hayır bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyo PC hoş geldiniz de görüntü geliyo ve açılıyo

Nerden bulabilirim acaba
Canım kardeşim Masaüstü geliyor mu gelmiyor mu?

Bios'a windows üzerinden girmeyi dene SHİFT tuşuna basılı tutarak yeniden başlat yap. Gelen ekrandan sorun gider > Gelişmiş > UEFI Donanım yazılımı ayarları ve yeniden başlat a tıkla. Açılışta bios ekranı gelecektir, varsayılan yap kaydet ve çık.

Geri