Yardım Msi b450m-A Pro Max ve RTX2060

uçuk fiyatlarda olmayan 500 gb m2 bir ssd ve belki beni idare edecek bir soğutma eklerim öneriniz var mı? (ekonomik olursa sevinirim)
A2000 İyidir
fiyatına göre yüksek okuma yazma hızı
Kingston gibi kaliteli marka alınabilir kılıyor.
zaten diğerleride önerdi

Sizin yanıtlarınızdan sonra biraz araştırdım aralarında pek bir fark olmamasına rağmen dediğiniz gibi "s2h" soğutma vb. açısından biraz daha iyiymiş.
Yukarıdaki linkteki ürünü almamda bir sorun yok o zaman? teşekkürler hepinize 😁😁

Bu arada s2h ryzen 5 3000 serisini destekliyor değil mi ? :confused:

Sizin yanıtlarınızdan sonra biraz araştırdım aralarında pek bir fark olmamasına rağmen dediğiniz gibi "s2h" soğutma vb. açısından biraz daha iyiymiş.

Mosfet soğutucusu olarak fark var, bunu gözünle görebilirsin.

VRM kalitesi olarak fark var.

1603696690389.png

Bu anakart B450M-A Pro Max ile VRM olarak eşit idi yanlış hatırlamıyorsam.

Birde B450M S2H'a bakın:

1603696648019.png

Farkı anlamışssınızdır umarım.

Ekler

• 1603696611207.png
    1603696611207.png
    2.8 KB · Hit: 48
Mosfet soğutucusu olarak fark var, bunu gözünle görebilirsin.

VRM kalitesi olarak fark var.

Alıntıyı görüntüle

Bu anakart B450M-A Pro Max ile VRM olarak eşit idi yanlış hatırlamıyorsam.

Birde B450M S2H'a bakın:

Alıntıyı görüntüle

Farkı anlamışssınızdır umarım.
Çok teşekkürler son olarak bilgisizliğime verin s2h de aynı şekilde ryzen 3000 serisini destekliyor yani r5 3600 takabilirim değil mi? :/

Yukarıdaki linkteki ürünü almamda bir sorun yok o zaman? teşekkürler hepinize 😁😁

Bu arada s2h ryzen 5 3000 serisini destekliyor değil mi ? :confused:
Eğer F40 ve üstü BIOS'a sahipse evet destekler. Ama BIOS'U size gelince F40 altı ise bir bilgisayarcıdan falan BIOS güncelletebilirsiniz.

Çok teşekkürler son olarak bilgisizliğime verin s2h de aynı şekilde ryzen 3000 serisini destekliyor yani r5 3600 takabilirim değil mi? :/

F40 BIOS sürümünün üzeri ise evet.

BIOS sürümünü alacağınız yere sorabilirsiniz, tabi çoğu kart F50 BIOS sürümü ile geliyor artık.

B450M S2H
Kingston A2000
Bequiet pure rock slim

Tekrardan herkese cevapları için teşekkürler çok yardımcı oldunuz iyi günler :)

Geri