Neler Yeni

MSI B450M Mortar Max anakart VGA ışığı uyarısı

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
Arkadaşlar merhaba,

MSI B450M Mortar Max anakartımın BIOS'unu E7B89 ams.2C0'dan E7B89 ams.2G'ye güncelledim, güncelleme için henüz masaütündeyken flah diskime attığım dosyayı , anakartımın arkasında bulunan flash BIOS portuna öylece taktım. Sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve BIOS ekranına geldim oradan da M-Flash yazan yere tıkladım, buraya kadar her şey iyi gidiyordu. Sonrasında bilgisayarım kapandı ve bir daha açıldı. Sonra M-Flash ekranına attı. Buradan da ben diskimde bulunan BIOS sürümüne tıkladım güncelleme yapmaya başladı.(aşağıda görüntüleri mevcut) bittikten sonra yeniden başladı fakat ekran gelmiyordu her şey çalışır durum da fakat ekran yok ve anakartımın üstünde bulunan VGA ışığı yanıyordu. Bir iki kere yeniden başlattım fakat sorun aynı idi.

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem özellikleri:

• Anakart: MSI B450M Mortar Max.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz
  • Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3600MHz.
  • Ekran kartı: Galax GTX760 DirectCU II O.C.
  • PSU: XPG Core Reactor 650W +80 Plus Gold.
  • Monitör: Gigabyte M.27F (27 inç

Son düzenleme:

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

!
Dikkat:​

Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha açıklayıcı anlatabilir misiniz. ne yapmam gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Yardım.

Top Bottom