Neler Yeni

MSI B450M Ryzen 5 5600 uyumu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Türk
Bilgisayarcı ücreti karsılığında yapabilir. Max 10 dakikalık bir işlem.
Anakart geldikten sonra servisine yollayıp ücretsiz bios güncelletebilirsiniz ama tahmini olarak en az 1 haftayı bulur gitmesi gelmesi
Gereği yok ya servise göndermem bilgisayarcı 50 TL gibi bir ücrete yapar güncellemeyi peki bios güncellemesi yaptıktan sonra anakart işlemci arasında bir problem olur mu bios güncellemesi anakart ömrüne vs zarar veriyor mu veya ısınma gibi problemler olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hazır kasa şeklinde alıcaksanız bios güncel gelir
Kasam var eski anakart bileşenlerimi sattım yeni anakart bileşenleri alıyorum hocam.

abcdefg1234

80+ Silver
Gereği yok ya servise göndermem bilgisayarcı 50 TL gibi bir ücrete yapar güncellemeyi peki bios güncellemesi yaptıktan sonra anakart işlemci arasında bir problem olur mu bios güncellemesi anakart ömrüne vs zarar veriyor mu veya ısınma gibi problemler olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasam var eski anakart bileşenlerimi sattım yeni anakart bileşenleri alıyorum hocam.
Hayır bir sorun olmaz. Bios güncellenmesi sıcaklık ve performansa olumlu etki bile sağlayabilir.
Sistemi kurduktan sonra bios ekranından XMP açmayıda unutmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Türk
Hayır bir sorun olmaz. Bios güncellenmesi sıcaklık ve performansa olumlu etki bile sağlayabilir.
Sistemi kurduktan sonra bios ekranından XMP açmayıda unutmayın
Anladım hocam çok teşekkürler yardım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,119
Üyeler
167,608
Son üye
serdarr
Top Bottom