Neler Yeni

MSI B550 Bazooka alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Doğukan Eşyer
Selamlar, şu sıralar ileriye dönük bir sistem toplamak istiyordum ancak anakart konusunda çok kararsız kaldım. B450 Tomahawk Max (4133)(OC) modelini almayı planlıyordum ancak üstüne biraz daha ekleyip B550 Bazooka mAtx almak daha mantıklı geldi ileriye dönük olması açısından. Siz ne düşünüyorsunuz. İleride B550 anakartlar ucuzlar mı? Beklemeli miyim?

AboveShaft

80+ Bronze
Selamlar, şu sıralar ileriye dönük bir sistem toplamak istiyordum ancak anakart konusunda çok kararsız kaldım. B450 Tomahawk Max (4133)(OC) modelini almayı planlıyordum ancak üstüne biraz daha ekleyip B550 Bazooka mAtx almak daha mantıklı geldi ileriye dönük olması açısından. Siz ne düşünüyorsunuz. İleride B550 anakartlar ucuzlar mı? Beklemeli miyim?
Anakart için bütçenizi öğrenebilir miyim? B550 anakartların ucuzlayacağını düşünmüyorum.

AboveShaft

80+ Bronze
Merhaba, max 1200e kadar çıkabilirim.
Bütçe dahilinde bunları öneririm.
Bütçeni 150TL arttırabilirsen bunu öneririm: Hepsinden daha kaliteli VRM'lere sahip ve daha önü açık bir anakart.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Doğukan Eşyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe dahilinde bunları öneririm.
Bütçeni 150TL arttırabilirsen bunu öneririm: Hepsinden daha kaliteli VRM'lere sahip ve daha önü açık bir anakart.
Önerileriniz için teşekkür ederim

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Alınır. Güzel kart.

Top Bottom