EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Giderken haber verin uğurlayalımEvet en kötü sonbahar gibi bırakacam
Giderken haber verin uğurlayalımEvet en kötü sonbahar gibi bırakacam
Dİscordu varsa verebilir misiniz?OguzRTX'de gitti
Bende yok hocam, sanırım silicone'da hala duruyor.Dİscordu varsa verebilir misiniz?
bu hangi oyun?
Kanka o zamanlar aktiftim sabah/akşam forumdaydım günde 10'larca mesaj felan, sonra okul mokul girdi moralim de yerinde değildi bir kaç ay uzaklaştım şimdi ara ara bakınıyorum yardıma ihtiyacı olan oluyor cevap veriyorum, aktif halim bu bile değil günlerim çok bomboş geçiyor sıkıntıdan giriyom öyle nadiren işte yoksa bırakmamış olsam her konuda bi mesajım olurdu, forum kitlesi çok saçmalamaya başladı laf anlatamazsın sıkıntıdan giriyom yine arada, bir sürü rehber fikrim vardı da işte boş verdim sonradanÇok önceleri ben de bıraktım ama haftada bir giriyorsun yine de tam bırakılmıyor. Hala giriyorum haftada bir.
Katiliyorum. Önceleri çok aktifti forum zevkliydi. Şimdilerde baya sakın buralar.Kanka o zamanlar aktiftim sabah/akşam forumdaydım günde 10'larca mesaj felan, sonra okul mokul girdi moralim de yerinde değildi bir kaç ay uzaklaştım şimdi ara ara bakınıyorum yardıma ihtiyacı olan oluyor cevap veriyorum, aktif halim bu bile değil günlerim çok bomboş geçiyor sıkıntıdan giriyom öyle nadiren işte yoksa bırakmamış olsam her konuda bi mesajım olurdu, forum kitlesi çok saçmalamaya başladı laf anlatamazsın sıkıntıdan giriyom yine arada, bir sürü rehber fikrim vardı da işte boş verdim sonradan