Forumu Bırakıyorum Anakart Rehberimi isteyen devralsın

Geri gelirsin bence hocam

böyle foruma faydası olan üyelerin forumu bırakmasına gerçekten üzülüyorum hakta veriyorum forum eskisi gibi değil forum büyüdükçe troll felan kavga çıkarmak için gelenler doluyor 2019 dan beri takip ediyorum 2020 yılından beride üyeyim en azından benim ilk baştaki kalitesinden eser kalmadı umarım eski günlerdeki gibi olur ve forumu forum yapan kaliteli üyeler geri gelir.

Çok önceleri ben de bıraktım ama haftada bir giriyorsun yine de tam bırakılmıyor. Hala giriyorum haftada bir.

Çok önceleri ben de bıraktım ama haftada bir giriyorsun yine de tam bırakılmıyor. Hala giriyorum haftada bir.
Kanka o zamanlar aktiftim sabah/akşam forumdaydım günde 10'larca mesaj felan, sonra okul mokul girdi moralim de yerinde değildi bir kaç ay uzaklaştım şimdi ara ara bakınıyorum yardıma ihtiyacı olan oluyor cevap veriyorum, aktif halim bu bile değil günlerim çok bomboş geçiyor sıkıntıdan giriyom öyle nadiren işte yoksa bırakmamış olsam her konuda bi mesajım olurdu, forum kitlesi çok saçmalamaya başladı laf anlatamazsın sıkıntıdan giriyom yine arada, bir sürü rehber fikrim vardı da işte boş verdim sonradan

Kanka o zamanlar aktiftim sabah/akşam forumdaydım günde 10'larca mesaj felan, sonra okul mokul girdi moralim de yerinde değildi bir kaç ay uzaklaştım şimdi ara ara bakınıyorum yardıma ihtiyacı olan oluyor cevap veriyorum, aktif halim bu bile değil günlerim çok bomboş geçiyor sıkıntıdan giriyom öyle nadiren işte yoksa bırakmamış olsam her konuda bi mesajım olurdu, forum kitlesi çok saçmalamaya başladı laf anlatamazsın sıkıntıdan giriyom yine arada, bir sürü rehber fikrim vardı da işte boş verdim sonradan
Katiliyorum. Önceleri çok aktifti forum zevkliydi. Şimdilerde baya sakın buralar.

o7 diyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri