Çözüldü✓ Msi B550 Gaming Plus 2. m2 Slot ssd Görünmüyor!

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,244
arkadaşlar montaj bitti windows kurdum ama 2. m2 ssd yı gremıyorum yonet kısmında dısk yonetımınde de cıkmıyuor sanırsam bıos dan ayarlamk gerekıyor ama nereden olduğunu da biosd a bulamadım. bilgisi olanlar varsa yardımcı olurmu ?

Sistem

Ryzen 5 5600
Msi Mpg B550 Gaming Plus
1.ssd Kingston Fury 1tb
2.ssd Kingston Kc3000 512gb(bu görünmüyor)

Son düzenleme:
boot menüden görünüyodu yanlış hatırlamıyosam

Çıkmıyor ordada. Anlamadım gitti
kanka bayadır biosa girmiyorum ben ama aklımda boot menüsü diye kalmış, orda gözükmüyorsa ssd ye türk usulü bi sök tak yap belki düzelir

kanka bayadır biosa girmiyorum ben ama aklımda boot menüsü diye kalmış, orda gözükmüyorsa ssd ye türk usulü bi sök tak yap belki düzelir
Aga onu da denedim . Bir türlü goremedim ssd yi. Sorunu internette de bulamadim hayırlısı bakalım

BIOS da görünüyor mu?

arkadaşlar montaj bitti windows kurdum ama 2. m2 ssd yı gremıyorum yonet kısmında dısk yonetımınde de cıkmıyuor sanırsam bıos dan ayarlamk gerekıyor ama nereden olduğunu da biosd a bulamadım. bilgisi olanlar varsa yardımcı olurmu ?

Sistem

Ryzen 5 5600
Msi Mpg B550 Gaming Plus
1.ssd Kingston Fury 1tb
2.ssd Kingston Kc3000 512gb(bu görünmüyor)
bios güncel mi?

Sallıyorum tamamen, içinde windows yüklü olduğu için çalıştırmıyor olabilir. Yapma şansınız varsa formatlayıp deneyin.

Sallıyorum tamamen, içinde windows yüklü olduğu için çalıştırmıyor olabilir. Yapma şansınız varsa formatlayıp deneyin.
kardesım ssd yok komple gorukmuyor zaten format atıcam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,277
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri