b550m a pro almamın sebebi indirimdeydi ve fazla bütçem yoktuKutusunda 5000 ready ibaresi varsa BIOS update olmadan kullanılabilir.
B550M-A Pro alacağınıza B450M Pro VDH alın daha iyi, veya çıkarsa B450M Mortab550
Kaça aldın hocam , hayırlı olsun.b550m a pro almamın sebebi indirimdeydi ve fazla bütçem yoktu
msi sitesinde b 550 serilerinde update olmadan kullanılabilir ibaresini gördükten sonra aldım
945 TLKaça aldın hocam , hayırlı olsun.
Alakası yok hocamB550'lerde 5. nesil fabrika çıkışı destekli. Ancak kurulumunu yaptığında yine bir bios update işlemi yapman en sağlıklısı.
Başka bir konuda bir arkadaş bana şu fotoğrafı atmıştı. O yüzden b550 serisinden almak istedimAlakası yok hocam
B550'lerde hala BİOS update yapmadan kullanamıyorsunuz
Eğer 5k ready ifadesi yoksa
Hocam zaten şuana kadar 2 tane kaliteli farklı marka B550 anakart kullandımBaşka bir konuda bir arkadaş bana şu fotoğrafı atmıştı. O yüzden b550 serisinden almak istedim
Aynen doğru söylüyorsun. Kargo az önce geldi öyle bir ifade yok kutu üzerinde. Hatta uyumlu değildir yazıyor umarım biosla halledebilirimHocam zaten şuana kadar 2 tane kaliteli farklı marka B550 anakart kullandım
B550 Aorus Elite V2 ile
B550 Gaming Edge kullanıyorum ikisinde de 5000 Ready gibi bir ifade yoktu BİOS upgrade yapmak zorundaydınız
Hocam hepsi 5k ready, 5. nesil tanıtıldıktan sonra b550'ler piyasaya çıktı. Hepsi de 5. nesil işlemcileri destekli vaziyette. Zaten desteklemese bile %99 anakartın artık bios flashback imkanı var.Alakası yok hocam
B550'lerde hala BİOS update yapmadan kullanamıyorsunuz
Eğer 5k ready ifadesi yoksa