Neler Yeni

Msi B550M Mortar alınır mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
yani uzunluk olarak atx anakartlardan küçük tek farkı o ama boyutundan dolayı güyük soğutucu varsa gpu ile temas edebilir bunu göz önüne alarak almanı tavsiye ederim
İşlemci soğutucusu mu? Eğer öyleyse daha soğutucu almadım ona göre şekillendirebilirim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
mAtx in boyuttan başka farkı var mı Atx lere göre? Bakıyorum da Atx anakartlar 2000tl nin üzerinde. Bu bütçeye mAtx alınabiliyor ozaman. Kasada kötü durur mu?
Bir şey olmaz. hiç bir dezavantajı yok. Çoğu giriş seviyesi atx anakarttan daha iyi. Yani gidip full tower kasaya takmayacaksan garip durmaz.
Tekrar ediyorum 2500 TL'ye kadar bundan daha iyi anakart yok ne Atx ne mAtx. Bu şu anda indirimde zaten. Bittikten sonra 2300lere çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdan alacağım da satıcı güvenilir midir?
Güvenilir.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
İşlemci soğutucusu mu? Eğer öyleyse daha soğutucu almadım ona göre şekillendirebilirim.
evet cpu soğutucu mesela giderde noctuanın mega büyük soğutucusunu alırsan pcı4 slotuna gpu yu takamayabilirsin biraz daha dikkatli seçmen lazım soğurucuyu

Teşekkür ederim. https://www.trendyol.com/msi/mag-b5...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.32.7 bu linktekini alıyorum ozaman. Sepetist güvenli midir?
güvenilir

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
evet cpu soğutucu mesela giderde noctuanın mega büyük soğutucusunu alırsan pcı4 slotuna gpu yu takamayabilirsin biraz daha dikkatli seçmen lazım soğurucuyu

güvenilir
Bir şey olmaz. hiç bir dezavantajı yok. Çoğu giriş seviyesi atx anakarttan daha iyi. Yani gidip full tower kasaya takmayacaksan garip durmaz.
Tekrar ediyorum 2500 TL'ye kadar bundan daha iyi anakart yok ne Atx ne mAtx. Bu şu anda indirimde zaten. Bittikten sonra 2300lere çıkar.

Güvenilir.
2 tane var m.2 slotu
sağlamaz. Önemli olan gücü.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Aldım kartı.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe
Arkadaşlar Msi B550m Mortar 1500tl ye düşmüş. r5 5600 Rx6750xt sistem topluyorum sizce alınır mı? Micro Atxmiş bu sorun çıkarır mı? Ne gibi dezavantajları var Micro Atx in? Micro atx alınmalı mı?
tabii ki alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,213
Üyeler
167,278
Son üye
Mahmutaybar
Top Bottom