MSI B560M PRO-E anakart nasıl

fatihep0

80+
Reaksiyon skoru
1
i5 11600kf işlemcim var . şu anda h510m anakart kullanıyorum ancak bu işlemcimi neredeyse yarı performansında çalışmasına sebep oluyor ( yeterli voltaj vermiyor.). z serileri maliyetli olduğundan b serisi bir anakart düşünüyorum . şu an en uygun fiyata bulduğum MSI B560M PRO-E anakart var . sizce bu anakart alınır mı ve işlemcimle tam uyumlu çalışır mı. ram slotunun 2 olması sorun değil . m2 takabilmem gerekiyor. böyle başka ugynu fiyatlı anakart öneriniz var mı ? 4 slotlu olanlar da uygun fiyatlıysa uyar

o bütçede de kısıtlama yapmaz diyebileceğim bir anakart yok.
Overclock yapmayacağım bu arada sadece işlemciyi normal voltajında çalıştırsa benim için yeterli olur. Çinkü şu anda h510m var ve uzun sürelide 65w ,kısa sürelide 90w çıkıyo maks değişemiyorum.

Overclock yapmayacağım bu arada sadece işlemciyi normal voltajında çalıştırsa benim için yeterli olur. Çinkü şu anda h510m var ve uzun sürelide 65w ,kısa sürelide 90w çıkıyo maks değişemiyorum.
Ben de oc'yi hesaba katmadım zaten. PL1 125W, PL2 200+ üzeri W çekiyor o işlemci ve 5 fazlı anakart ile tam performans vereceğini sanmıyorum.

Geri